Outworlde Yumurta

enessoy11

Yumurta
Üye
Yaptığım outworld’de (2-3 saat önce tüpü bağladım) işçiler yumurtaları outworld’e taşıdı ve başından ayrılmıyorlar. Kraliçe ise tüpte duruyor tek başına. Sizce sorun nedir, bir sorun mu var?

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Yaptığım outworld’de (2-3 saat önce tüpü bağladım) işçiler yumurtaları outworld’e taşıdı ve başından ayrılmıyorlar. Kraliçe ise tüpte duruyor tek başına. Sizce sorun nedir, bir sorun mu var?
Arada yumurtaların yerini değişerek nemlenmesini ayarlarlar. Muhtemelen ondandır. Değilse bir fikrim yok.

CLYENSE

Nanitik
Üye
Out world'deki nem oranı, tüpe kıyasla daha yüksek olabilir. Kolonideki kraliçen hakkında biraz daha bilgi verebilirsen, sana daha net ve sağlıklı cevaplar verebilirim

Buğra_UnLucy

Media
Üye
Out world'deki nem oranı, tüpe kıyasla daha yüksek olabilir. Kolonideki kraliçen hakkında biraz daha bilgi verebilirsen, sana daha net ve sağlıklı cevaplar verebilirim
Tam tersi olmasın nem seviyesi?

Stres nedeniyle bu davranış gözlemlenebiliyor. İşçi sayısı, cinsini söyleyip outworld fotosu atarsanız iyi olur.

enessoy11

Yumurta
Üye
Tam tersi olmasın nem seviyesi?

Stres nedeniyle bu davranış gözlemlenebiliyor. İşçi sayısı, cinsini söyleyip outworld fotosu atarsanız iyi olur.
tüpü taktıktan sonra bağladığım outworldu ve tüpü fazla hareket ettirmiş olabilirim yerine koyduktan sonra başladı zaten kraliçe falan strese girdi o yüzden diye tahmin ettim 15 işçi camponotus