outworld

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Outworld için bu tür malzemelere ihtiyacınız yok. Uygun boyutlarda bir plastik kap işinizi görecektir.
Formikaryumu kastettiniz sanırım. Bu malzemeyle ne kadar iyi olur bilmiyorum açıkçası. Elinizde olan bir malzeme ise deneyebilirsiniz (üzerinde non-toxic gibi ibareler varsa canlılara zararı olmayacaktır). Elinizde yoksa da almanızı tavsiye etmem. Bunun yerşne daha uygun olan "ytong"dan güzel formikaryumlar yapabilirsiniz. Yine de bu kadar para harcamak isterseniz 3D baskı formikaryumlara yönelebilirsiniz.

Erenuzunkol

Yumurta
Üye
Outworld için bu tür malzemelere ihtiyacınız yok. Uygun boyutlarda bir plastik kap işinizi görecektir.
Formikaryumu kastettiniz sanırım. Bu malzemeyle ne kadar iyi olur bilmiyorum açıkçası. Elinizde olan bir malzeme ise deneyebilirsiniz (üzerinde non-toxic gibi ibareler varsa canlılara zararı olmayacaktır). Elinizde yoksa da almanızı tavsiye etmem. Bunun yerşne daha uygun olan "ytong"dan güzel formikaryumlar yapabilirsiniz. Yine de bu kadar para harcamak isterseniz 3D baskı formikaryumlara yönelebilirsiniz.
bende şimdi outworld derdine düşdüm saklama kabından yapsam plastik zararlı olmaz mı cam daha sağlıklı olur

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
bende şimdi outworld derdine düşdüm saklama kabından yapsam plastik zararlı olmaz mı cam daha sağlıklı olur
Havalandırmasını sağladığınız sürece plastiğin zararı olmaz. Sadece cam kadar net görüntü sağlamaz. Cam bir kap tercih edebilirsiniz tabi.

wreoon

Yumurta
Üye
Yok Outworld tabanına alçı yerine bunu kullanabilir miyim

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Yok Outworld tabanına alçı yerine bunu kullanabilir miyim
Dediğim şey yine geçerli:
Elinizde olan bir malzeme ise deneyebilirsiniz (üzerinde non-toxic gibi ibareler varsa canlılara zararı olmayacaktır).
"Kuruyunca küçülür mü, çatlayıp parçalanır mı?" gibi konularda da bilginiz varsa karar sizin.