Outworld temizliği hakkında

KayraButler

Media
Üye
50 işçili bir Messor kolonim var. Outworld'lerinde pamuk parçaları ve kurt atıkları var. Her temizlemeye çalıştığımda birkaç tane kaçak oluyor. Ne önerirsiniz?

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Ben de ayını sorunu yaşıyordum yeter artık diyip bariyer hazırladım kaçamıyorlar şu an. Bariyerde de alkol ve pudra kullandım muhtemelen kolonya ve pudra da olur.

İlyas16

Replete
Üye
50 işçili bir Messor kolonim var. Outworld'lerinde pamuk parçaları ve kurt atıkları var. Her temizlemeye çalıştığımda birkaç tane kaçak oluyor. Ne önerirsiniz?
@nevzatgns19'un dediği gibi bariyer kullanabilirsiniz. Ben temizleyeceğim zaman outworldü tamamen masama alıyorum, ışığı vuruyorum. Outworlddeki işçiler ışıktan rahatsız olup formikaryuma gidince formikaryum girişini pamukla kapatıyorum. Sonra kulak temizleme çubuğunu hafifçe ıslatıp zemini temizliyorum. Detaylı bir temizlik yapacaksam formikaryumu da ayırabiliyorum.

KayraButler

Media
Üye
Ben de ayını sorunu yaşıyordum yeter artık diyip bariyer hazırladım kaçamıyorlar şu an. Bariyerde de alkol ve pudra kullandım muhtemelen kolonya ve pudra da olur.
Pudra olarak ne kullandın talk pudra kullan diyen var aldıklarını yazarsan bende alayım

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Vallaha markete gittim en pahalı bebek pudrasını aldım direkt. 1 ayı geçti ama bir sorun yaşamadım. Aktif bir şekilde kullanıyorlar ow'yi bağladığım tüm koloniler. Talk pudra diyororlarsa için rahat etmezse ondan al bence.