Outworldleri Undergroundantworld, Ant Store Turkey, Karınca Sanatı gibi sitelerden temin edebilirsiniz veya kendiniz yutongdan yapabilirsiniz.Merhaba, Messor türü karıncam için geniş ve cam bir outworld'e ihtiyacım var. Bunu nereden temin edebilirim veya kendim nasıl yapabilirim?"
Hocam telin aralıkları kaç mm nerden alıyorsun.A101 de falan pleksi yada mika diyolar burda o tür malzemeden kutular var vakum kapaklı kapak ve kutu şeffaf ben onları kullanıyorum matkapla deliyorum 32 TL bide ince tel alıp silikon tabancasıyla kapağa yapıştırıyorum telin metresi 100 TL bir ömür yeter uyguna bu şekilde kendin yapabilirsin
Çevrendeki hırdavatçılara sorabilirsin sineklik teli gibi ince olan teller araman daha iyi olur güvenlik açısından.Hocam telin aralıkları kaç mm nerden alıyorsun.
Hırdavatçıdan almıştım benHocam telin aralıkları kaç mm nerden alıyorsun.
Yani görseller pek kaliteli değil cihazımdan dolayı ama fikir olsun diye atıyorum ayrıca arka plan biraz dağınık kusura bakmayınTamamdır teşekkür ederim.
3. görselde ki küp pleksi kutuyu nereden satın aldığınızı öğrenebilir miyim?Hırdavatçıdan almıştım ben
Yani görseller pek kaliteli değil cihazımdan dolayı ama fikir olsun diye atıyorum ayrıca arka plan biraz dağınık kusura bakmayın
Telle kendi yaptıklarımda var direkt delerek yaptıklarımda var havalandırma flanşı olarak satın aldığım ve eklediğim ürünlerde var artık nasıl değerlendirmeyi düşünürseniz bunları kullanıyorum
3. görselde ki küp pleksi kutuyu nereden satın aldığınızı öğrenebilir miyim?
Denk geldi değerlendirdim diyebiliriz .Onu takı satan bir yerden almıştım üstünde süslemeler vardı söküp süsleri o şekilde kullandım.