Outworld nasıl yapılır?

celilcem

Nanitik
Üye
25 30 işçili lasius niger kolonisi hocam test tüpünü açmaya çalıştığım anda bazı işçiler kaçmaya çalışıyor şuan pamuğu kazıyorlar hiç el becerim yok nasıl yapacağız bakalım
Saklama kabı alın üzerine delik açın deliklere pamuk tıklayın (ince tel sineklik varsa o daha iyi olur) tüpüde içine koyun en kolay outworld görünüş olarak ta çok hoş bence

Musta

Yumurta
Üye
Hocam kargo 35 TL benim alacağım şey 15 TL kendime 1 tane alıyorum kargoya 2 tane alıyorum eğer kargoyu karşılarsanız alim öyle yapacak olsam bu konuyu hiç açmam biraz mantıklı düşünelim lütfen aciliyeti olan birşey kargo süresi bekleyemem
yanında başka şeylerde alabilirsin 5 li tüp çoğaltıcı vb ilerde lazım olabilir 2 3 gün dayananamam diyosan plastik kap kullanabilirsin gecici benim tavsiyem

WradSX

Yumurta
Üye
yanında başka şeylerde alabilirsin 5 li tüp çoğaltıcı vb ilerde lazım olabilir 2 3 gün dayananamam diyosan plastik kap kullanabilirsin gecici benim tavsiyem
kanka adam out world diyor sen 5li tüp diyorsun

Musta

Yumurta
Üye
kanka adam out world diyor sen 5li tüp diyorsun
ya demiş ya hani benim alcağım ürün 15tl kargo 35 diye bende ilerde koloni bûyüyünce çoğaltıcıda lazım olabilir bidaha kargo parası vermessin başka şeylerde alabilirsin diyorum yani

WradSX

Yumurta
Üye
ya demiş ya hani benim alcağım ürün 15tl kargo 35 diye bende ilerde koloni bûyüyünce çoğaltıcıda lazım olabilir bidaha kargo parası vermessin başka şeylerde alabilirsin diyorum yani
kanka o lazım olunca konuşulacak konu adamın başlığında zaten outworld yazıyor

Musta

Yumurta
Üye
kanka o lazım olunca konuşulacak konu adamın başlığında zaten outworld yazıyor
aga konu o diye başka bişey diyemicekmiyim tavsiye verdim kargo parasını sonradan bidaha vermemek için herşeyi toptan alırsın dedim uzatmaya gerek yok

tolgakurt

Yumurta
Üye
aga konu o diye başka bişey diyemicekmiyim tavsiye verdim kargo parasını sonradan bidaha vermemek için herşeyi toptan alırsın dedim uzatmaya gerek yok
Adam pazartesi yazmış üstünden 5 gün geçmiş şimdi yazıyorsun uzatan sensin bence