Outworld Kap Önerisi

Gadevor

Yumurta
Üye
Selamlar outworld için şeffaf kap nereden temin edebilirim bilen varsa aydınlatabilir mi?

EArslan

Phragmotic
Üye
Sanırım mika kutulardan bahsediyorsunuz. İnternetten mika kutu diye aratarak satın alabilirsiniz. İnternetten almak istemiyorsanız ambalajcı, nayloncu tarzı yerlerde bulunuyor.

İnternette bazı sitelerde hazır olarak outworlde satılıyor.

Gadevor

Yumurta
Üye
Sanırım mika kutulardan bahsediyorsunuz. İnternetten mika kutu diye aratarak satın alabilirsiniz. İnternetten almak istemiyorsanız ambalajcı, nayloncu tarzı yerlerde bulunuyor.

İnternette bazı sitelerde hazır olarak outworlde satılıyor.
Hocam arattım fakat bulamadım bunun için link atabilirseniz sevinirim. Genelde küçük makyaj kutuları çıktı karşıma.

Mustafay

Yumurta
Üye
Bağlantı bırakmayı bilmiyorum ama underground world de satılıyor.

Mustafay

Yumurta
Üye
Çiçek sepeti baya pahalıya satmış başka alacaklarında varsa underground world 250 liralık alışveriş kargo bedava ben tüm ihtiyaçlarımı oradan sipariş edeceğim kargo ücreti ödemeyeceğim tabi başka şeylerde alacaksan.Ama sadece outworld alacaksan çiçek sepeti uygun oradan al iyi hobiler.

aatom_karinca

Yumurta
Yardımsever
Üye
Çiçek sepeti baya pahalıya satmış başka alacaklarında varsa underground world 250 liralık alışveriş kargo bedava ben tüm ihtiyaçlarımı oradan sipariş edeceğim kargo ücreti ödemeyeceğim tabi başka şeylerde alacaksan.Ama sadece outworld alacaksan çiçek sepeti uygun oradan al iyi hobiler.
Tanesi 4 TL'ye geliyor nasıl pahalı?