Outworld için kum

BeyDiesT

Yumurta
Üye
Lasius Kolonim İçin Outworld yaptım. Kutuyu abime deldirdiğim için biraz yüksekten delik açmış o yüzden boru indirmek zorunda kaldım.
Fotoğrafta olmasada sonradan bariyer ekledim birde tüpün durabilmesi için destek ayak yaptım ancak altına kum koymama gerek var mı kum koyarsam bile ne kumu önerirsiniz? Bide outworldü puanlayabilir misiniz? Çok uğraştımda. :D

a.jpga..jpgaa.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Bence hortumu çıkarıp deliğe kadar bir yükselti yapabilirsiniz alçıdan. Üzerine de silis kumdan bir katman yaparsınız, güzel görünür. Hem de kumu koza yapmak için kullanabilirler.

Yunusemree

Pupa
Üye
lasiuslar sabit olmayan zeminlerde yürüme zorluğu çekiyorlar sanırım sadece kum koyarsanız vereceğiniz yemi yuvaya taşımakta zorlanırlar

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Kuma gerek yok

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Be
Besleme zorluğu, temizleme zorluğu, en küçük sıvı akmasında bütün kumun nemlenmesi ve mantar/yosun olması vs vs.bence boruyu biraz kısaltın ve direk outworld böyle kalsın

DorukBey

Yumurta
Üye
Lasius Kolonim İçin Outworld yaptım. Kutuyu abime deldirdiğim için biraz yüksekten delik açmış o yüzden boru indirmek zorunda kaldım.
Fotoğrafta olmasada sonradan bariyer ekledim birde tüpün durabilmesi için destek ayak yaptım ancak altına kum koymama gerek var mı kum koyarsam bile ne kumu önerirsiniz? Bide outworldü puanlayabilir misiniz? Çok uğraştımda. :D

Ekli dosyayı görüntüle 29379Ekli dosyayı görüntüle 29380Ekli dosyayı görüntüle 29381
Sineklik yerine file tercih etmişsin sanırım. Lasiusların oradan kaçma ihtimali var dikkatli ol.

Mikkatiew

Larva
Üye
outworld için kum yüksekliği bir şeyi değiştirirmi ??