Outworld için havalandırma yaparken sünger kullanılabilir mi? Bariyer yapmayı düşünmüyorum.
Bariyer varsa kapağa gerek kalmaz zaten deOutworld için havalandırma yaparken sünger kullanılabilir mi? Bariyer yapmayı düşünmüyorum.
Bariyer yapmayı düşünüyorum demiş yanlış anlamışsınızBariyer varsa kapağa gerek kalmaz zaten de
Tel sineklik nerden alınabilir (internet harici)En mantıklısı kapağa sineklik tel takmak yada bariyer ama sünger olurmu bilmem daha önce deneyen görmedim
Messor besliyorsan silikonu parcalaya bilirlerBir de kulak cubugu kutusunun altında 4 tane delik vardı. onları kapatmak icin silikon sıktım ama sıkıntı olur mu
lassiusMessor besliyorsan silikonu parcalaya bilirler
Sıkıntı etmez ozaman okadar yalassius
Bir şey olmaz akvaryum silikonu yada sıcak silikon kullan kimyasal bazlı olmasınMessor besliyorsan silikonu parcalaya bilirler
Sıcak silikonun suyala temas etmesi herhan gibi sıkıntı çıkarır miBir şey olmaz akvaryum silikonu yada sıcak silikon kullan kimyasal bazlı olmasın
Demir tel sineklik nerden alabilirimCreama kolonim plastik kapağı deldi. Camponotus kolonim 2 katlı sağlam ipten olan havalandırmayı deldi. yani en baştan sağlam bir şey yapmak önemli sonradan uğraşmamak adına. En iyisi tel sineklik sanırım.