Outworld Bağlantısı

Guts0

Larva
Üye
Merhabalar dostlar, aslında basit bir konu fakat riske atıp karıncaların besine erişememesinden korkuyorum.

IMG_20250614_190506.jpg

Outworld girişi bu şekilde, işçi boyutu küçük bir koloninin işçileri buraya tırmanabilir mi?

Bir diğer soru ise şu, Outworlde annemin çiçeklerini ekmek için kullandığı bitki toprağından koydum. Sağlıklı bir toprak olur mu?

IMG_20250614_190459.jpg

Formikaryumun tam hali bu şekilde, sizce ideal mi yoksa eksikleri var mı? Merak edenler için içerisindeki bir Prelonepis Nitens kraliçesi, ilk işçilerini 1 hafta önce çıkardı ve beslemeye başladım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

güney2012

Nanitik
Üye
Şöyle ki ilk işçilerin nanitik olduğu için dışarı çıkmayı fazla sevmezler bu yüzden outworldle ilgilenmezler bunun yerine tüpün içinde besleme yapsan daha doğru olur

fethiemir

Yumurta
Üye
Şöyle ki ilk işçilerin nanitik olduğu için dışarı çıkmayı fazla sevmezler bu yüzden outworldle ilgilenmezler bunun yerine tüpün içinde besleme yapsan daha doğru olur
Zaten bence tüpte bıraktığı alan yeterince fazla . O kadar alanda transfer etmezse 100-150 işçiye kadar besleyebileceğini düşünüyorum . Outworld çok erken olmuş