Yılan veya başka bir sürüngen almayı düşünüyorum. Yasal olmadığı için bir sorun yaşatır mı terminalde? Veya terminale nasıl sokabilirim? Otobüs ile gitmem gerek.
Corn hariç yasal tür yok yasal cip olması için zaten 2 kat para vermen gerekiyo yasal düşünmuyorum, karınca hobiside istiyorum mesela onada başlayacağım o bile yasak istilacı türmüşYasal olan türlerden alın, yoksa başınız ağrıyabilir.
Ball Piton falan dusunuyorumYasal olan türlerden alın, yoksa başınız ağrıyabilir.
Konu aslinda sürüngenler değilde bu canlilarin nasıl otogar girdiği ne biliyim bavula mi atiyolar onu merak ettim.Umarım konunuza yardımcı olabilecek kişiler bulabilirsiniz. Sürüngenler konusunda ne kadar bilgi sahibi olan var, emin değilim
Yasal olmayan hayvanlara bişey demiyorlarmı?Umarım konunuza yardımcı olabilecek kişiler bulabilirsiniz. Sürüngenler konusunda ne kadar bilgi sahibi olan var, emin değilim
Diyorlar, riski göz önünde bulundurmak zorundasınız.Yasal olmayan hayvanlara bişey demiyorlarmı?
Önce plastik kutuya sonra strafor kutuya koy çantana at sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. zaten çok büyük alana ihtiyacın yok. Ben poşetle soktum bir kaç kere sormadılar bile.Konu aslinda sürüngenler değilde bu canlilarin nasıl otogar girdiği ne biliyim bavula mi atiyolar onu merak ettim.
Yasal olmayan hayvanlara bişey demiyorlarmı?