Otobüs terminaline yılan sokma

gizliidiyelim

Yumurta
Üye
Yılan veya başka bir sürüngen almayı düşünüyorum. Yasal olmadığı için bir sorun yaşatır mı terminalde? Veya terminale nasıl sokabilirim? Otobüs ile gitmem gerek.

gizliidiyelim

Yumurta
Üye
Yasal olan türlerden alın, yoksa başınız ağrıyabilir.
Corn hariç yasal tür yok yasal cip olması için zaten 2 kat para vermen gerekiyo yasal düşünmuyorum, karınca hobiside istiyorum mesela onada başlayacağım o bile yasak istilacı türmüş :) 🙃 o bile yasak sonumuz iyi olsun.

Yasal olan türlerden alın, yoksa başınız ağrıyabilir.
Ball Piton falan dusunuyorum

CLYENSE

Nanitik
Üye
Umarım konunuza yardımcı olabilecek kişiler bulabilirsiniz. Sürüngenler konusunda ne kadar bilgi sahibi olan var, emin değilim

gizliidiyelim

Yumurta
Üye
Umarım konunuza yardımcı olabilecek kişiler bulabilirsiniz. Sürüngenler konusunda ne kadar bilgi sahibi olan var, emin değilim
Konu aslinda sürüngenler değilde bu canlilarin nasıl otogar girdiği ne biliyim bavula mi atiyolar onu merak ettim.

Yasal olmayan hayvanlara bişey demiyorlarmı?

gekici

Yumurta
Üye
Konu aslinda sürüngenler değilde bu canlilarin nasıl otogar girdiği ne biliyim bavula mi atiyolar onu merak ettim.

Yasal olmayan hayvanlara bişey demiyorlarmı?
Önce plastik kutuya sonra strafor kutuya koy çantana at sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. zaten çok büyük alana ihtiyacın yok. Ben poşetle soktum bir kaç kere sormadılar bile.