Ufak olduğu için un kurdundan korkmuş olabilir diye düşünüyorumBeyler ufak bir örümcek buldum balkonda. Un kurdu koydum hiç bakmadı bile. Ne yer bu örümcek?
Ne verebilirmUfak olduğu için un kurdundan korkmuş olabilir diye düşünüyorum
Oecobius cellariorum olabilir. Biraz büyük boy bir un kurdu verdiyseniz çekinebilir. Abomen boyutu civarında bir un kurdu vererek gözlemleyebilirsiniz.
reis oladar küçük un kurdu yokOecobius cellariorum olabilir. Biraz büyük boy bir un kurdu verdiyseniz çekinebilir. Abomen boyutu civarında bir un kurdu vererek gözlemleyebilirsiniz.
Un kurdu hareketliliğini kaybetmeden verirsen yiyeceğini düşünüyorum.reis oladar küçük un kurdu yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bölüp versem?
abdomeni küçüklüğünde bir parça versem yermi
reis öldü hayvanUn kurdu hareketliliğini kaybetmeden verirsen yiyeceğini düşünüyorum.
un kurdu değil örümcek öldü bir andaAga ben kesip akvaryuma attım yüzdü sen neyle kestin komando bıçağı ile mi
Bu terslikte bir iş var tam tersi olması gerekiyordu 😐un kurdu değil örümcek öldü bir anda
içine kurt attım 2-3dk sonra öldü
Reis sen o kurdu al bence bir içeriden biz sakince @The_Arthropod ‘u çağıralım buraya benim örümcek bilgim sıfır çünküun kurdu değil örümcek öldü bir anda
un kurdu değil örümcek öldü bir anda
lan öyle bişeymi vardı ben saldım hayvanıTehdit altında hissettiği için ölü taklidi de yapıyor olabilir.
Aynısını ben de yazmıştım ama un kurdundan bahsediyon diye geri sildim FBJDDJJJDBFJEBCJEHXHHEHCHSlan öyle bişeymi vardı ben saldım hayvanı
bıraktım toprağa