G Ghostal Yumurta Üye Katılım 4 Haz 2025 Mesajlar 20 Tepkime puanı 1 Dün 20:12 da #1 Örümcek hobisine başlamak istiyorum. Başlangıç için uygun mu? Türü nedir? Nasıl bakıcam? bilgi alabilir miyim? Ekli dosyalar örümcek alttan.jpeg 25.6 KB · Görüntüleme: 21 Örümcek yan.jpeg 27.5 KB · Görüntüleme: 21 Örümcek üst.jpeg 33.6 KB · Görüntüleme: 21
Örümcek hobisine başlamak istiyorum. Başlangıç için uygun mu? Türü nedir? Nasıl bakıcam? bilgi alabilir miyim?
AhmetEnes Yumurta Üye Katılım 22 Şub 2026 Mesajlar 28 Tepkime puanı 7 Dün 21:20 da #2 Ghostal' Alıntı: Örümcek hobisine başlamak istiyorum. Başlangıç için uygun mu? Türü nedir? Nasıl bakıcam? bilgi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Örümcekler hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım daha iyi fotoğrafları olması lazım tür ayrımı için. Oyla 0 Downvote
Ghostal' Alıntı: Örümcek hobisine başlamak istiyorum. Başlangıç için uygun mu? Türü nedir? Nasıl bakıcam? bilgi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Örümcekler hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım daha iyi fotoğrafları olması lazım tür ayrımı için.