Önerileri alalım

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben bu sene üniversite sınavına gireceğim ve bu süreç bi çoğunuzun bildiği gibi 1-2 ayda biten bişey değil. 9-10 aylık uzunca bi süreden oluşan süreç kendilerini. Bende bu süre zarfında örneğin bugün olduğu gibi yeri gelecek sıkılacağım ve kafa dağıtmaya ihtiyacım olacak. Bu zamanlarda da düşük sistem gerektiren Call Of Duty 2 gibi olan oyun önerileriniz varsa almak istedim. Bugün bu oyuna başladım ve 3-5 saatte bitecek küçük oyun. Sizden de bu tarz oyun önerisi istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Hasancık

Majör
Üye
Merhabalar, tekrardan call of duty serisinden call of duty advanced warfare öneriyorum call of duty serisinin dışına yönelmek istersen assasins creed serisini tavsiye ederim. 😁

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Merhabalar, tekrardan call of duty serisinden call of duty advanced warfare öneriyorum call of duty serisinin dışına yönelmek istersen assasins creed serisini tavsiye ederim. 😁
Sağolasın öncelikle hocam. Benimde aklıma ilk gelenlerden biri dediğin gibi Assasins Creed oldu evet ama Call Of Duty'nin bu oyununu duymamıştım bakayım inşallah❤️
Fakat daha çok tarih içerikli şeyler dikkatimi çekiyor.