Öneriler

sedatettin

Majör
Üye
Merhabalar, artık eskilerden ve yeni oyun bulamamaktan sıkılmaya başladım, ücretsiz veya ucuz oyun önerileri olan var mı? Hangi platform olduğu farketmiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Merhabalar, artık eskilerden ve yeni oyun bulamamaktan sıkılmaya başladım, ücretsiz veya ucuz oyun önerileri olan var mı? Hangi platform olduğu farketmiyor.
Slime rancher 1 ve 2 önerebilirim. The binding of isaac repentance pahalı bir oyun ama en son steamde %90 indirime girmişti eğer hala indirimdeyse onu kesinlikle deneyin. Biraz zor bir oyun ve oyunun keyifli olması için en azından 5-6 tane dlc almanız gerekiyor ama sizin için sorun değil ise the hunter call of the wild oynayabilirsiniz.

det

Nanitik
Üye
Worldbox var, oyundaki medeniyetleri izlediğimiz güzel bir simülasyon oyunu. Norland var, hanedan yönettiğimiz şehir kurma oyunu. The bibites var, dijital yaşam simülasyonu ayrıca evrim falan da var. Ona benzer 3 boyutlu bir şey var o da The Sapling.

Hemitheconyx

Minör
Yardımsever
Üye
Hollow Knight serisi, ultrakill, deltarune ve undertale, slay the princess, celeste, terraria vs. uzar liste. Ne tür oyunlar sevdiğinizi yazarsanız daha fazla yardımcı olabilirim.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Mümkünse ücretsiz olsun, o yeter bana
Ücretsiz pek bilmiyorum. The binding of isaac repentace epic gamesde 58 lira ama atölye olmadığı için ve eski sürüm olduğu için oyunu oynamanız için neredeyse gerekli olan bir modun githubdan eski sümünü bulup oyun dosyalarına atarak kurmanız gerekiyor. Bu şekilde mod kurmayı biliyorsanız o fiyata kesinlikle alınması gereken bir oyun. Ben o şekilde oynuyorum.

sedatettin

Majör
Üye
Teşekkürler herkese, şimdilik Grapples Galore adında bir oyun buldum, daha önerileriniz varsa açığım

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Teşekkürler herkese, şimdilik Grapples Galore adında bir oyun buldum, daha önerileriniz varsa açığım
Among the sleep oynayabilirsiniz. Epic gamesde 15 lire gibi bir fiyatı vardı. Tabii ki uzun soluklu bir oyun değil, tek oturuşta bitirmelik ama anlattığı hikaye atmosfer vs. benim çok hoşuma gitmişti.

omereymenc

Replete
Yardımsever
Üye
Ücretsiz diyorsanız, şehir yönetmeyi severseniz TheoTown var Google Play'den bilgisayarada mobile de yükleyebilirsiniz.
Onun dışında arkadaşladınız varsa beraber Steam'de kimi basit co-op oyunlar var Muck, Supermarket Together, We were here, one-armed serisi gibi onları deneyebilirsiniz.
Balıkçılık hoşunuza gidiyorsa Russian Fishing 4 oynamanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme: