Ölü Kurtlar

whoopsy12

Yumurta
Üye
son zamanlarda beslediğim kurtlar nedense hiçbir şekilde verdiğim yemekleri (havuç, patates, vs.) yemiyor. sürekli ölü kurtlar buluyorum ve karıncaları beslediğim kurtlar tüpün içinde öldükten belirli bir süre sonra sim siyah oluyor son olarak ta geçen gün ki beslemeden sonra kraliçe ve işçiler titremeye başladılar konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Muhammet18

Yumurta
Üye
Kurtlarda bir hastalık olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

efekan

Yumurta
Üye
Büyük ihtimalle kurtlar hasta ve sizin verdiğiniz kurtlar kraliçe ve kolonisini etkilemiştir. Siz en iyisi bu yemleri artık kullanmayın. Her ihtimale karşı.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Karıncaların genelde uyku durumunda olduğunda titrediğini duymuştum daha önce titreyen bir karıncayı farklı bir tüpe alıp beslemeye devam ettim ve ölmedi bir hastalık olacağını düşünmüyorum öldürüp verdiğiniz kurtların bir süre sonra siyahlaşması normaldir

Kurtları sık beslediğiniz için yemiyor olabilirler ( düşündüğünüzden çok daha uzun süre tok kalıyorlar )kurtları cımbızla sıkı tutuyorsanız sıkı tutulan kurtların siyahlaşıp ölmesi çok normaldir

Kurtlarla besleme yaparken siyahlaşmasını biraz olsun önlemek mite oluşum riskini azaltmak için kurtları öldürdükten sonra içindeki bağırsağı çıkartıp ta verin

İyi hobiler