Transfer deligi acicam ve zaten 2 delik olcak bitanesinde sadece su diğerinde şekerli su olcak taş biraz küçük olduğu için boyle yapabildimBu kadar büyük bir oda yapacağınıza nem odasını biraz küçültüp 2 oda yapabilirdiniz 1 de koridor olurdu bir odada daha çok nem bir odada daha az nem olurdu daha iyi bir verim alırdınız diye düşünüyorum ya outworld yapmalısınız yada tüp bağlamalısınız karıncaların su içebilmesi için benim tavsiyem hem outworld hemde trasver deliği açın
Outworld'ü nereye bağlayacaksinizTransfer deligi acicam ve zaten 2 delik olcak bitanesinde sadece su diğerinde şekerli su olcak taş biraz küçük olduğu için boyle yapabildim
Delik açıp tüpü geciricem outworldu karanlık yapıp tüpü aydınlık birakicamOutworld'ü nereye bağlayacaksiniz
Outworld neden karanlık yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. Karıncalar zaten orada besin alacaklar.Delik açıp tüpü geciricem outworldu karanlık yapıp tüpü aydınlık birakicam
Oraya geçsinler diyeOutworld neden karanlık yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. Karıncalar zaten orada besin alacaklar.
Outworld ile formikaryum arasındaki farkı biliyomusunuz ?Oraya geçsinler diye