İlaçlama, mite vb. sebeplerden ötürü öldüyse vermemeniz gerek. Aldığı fiziksel bir darbe, hasar sebebiyle öldüyse abdomenini vermenizde bir sakınca yoktur. Fotoğraf atarsanız belki ölüm sebebini anlayabiliriz.Geçen hafta bulduğum Lasius kraliçem öldü, nedenini bilmiyorum. Bu kraliçeyi Messor kolonime protein amacıyla canlı yem gibi verebilir miyim?
İlaçlamadan ölmüş olma ihtimalinden dolayı vermiycem. Üzerinde mite yada fiziksel bi hasar gözükmüyo ama ben bu kraliçeyi bulduğumda tüpe koyarken kraliçeyi yere düşürmüştüm bu yüzden ölmüş olabilir mi?İlaçlama, mite vb. sebeplerden ötürü öldüyse vermemeniz gerek. Aldığı fiziksel bir darbe, hasar sebebiyle öldüyse abdomenini vermenizde bir sakınca yoktur. Fotoğraf atarsanız belki ölüm sebebini anlayabiliriz.
Hayati bir uzvuna zarar gelmediyse ölüm olmaz. Benimde başıma çok geldi.İlaçlamadan ölmüş olma ihtimalinden dolayı vermiycem. Üzerinde mite yada fiziksel bi hasar gözükmüyo ama ben bu kraliçeyi bulduğumda tüpe koyarken kraliçeyi yere düşürmüştüm bu yüzden ölmüş olabilir mi?
Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu şekilde net bir şey söylemem çok zor.İlaçlamadan ölmüş olma ihtimalinden dolayı vermiycem. Üzerinde mite yada fiziksel bi hasar gözükmüyo ama ben bu kraliçeyi bulduğumda tüpe koyarken kraliçeyi yere düşürmüştüm bu yüzden ölmüş olabilir mi?