Ölmüş kraliçe karıncayı başka bir koloniye vermek?

BahadirSarp

Minör
Üye
Takdir edersin ki insanlar ve karıncalar çok farklı canlılar birbirlerinden.😅 Yani karıncalar da öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bir çok karşıt veya aynı türler birbirleriyle rekabet edip birbirlerini yiyebiliyorlar ama bu durumda genetik bir bozukluk ya da mutasyon gibi bir durum hiç görmedim böyle bir makale de var mıdır bilemiyorum araştırmak lazım.
Haklısınız haklısınız bilmediğim bir konu olunca sallamasyon düşündüm biraz.

BahadirSarp

Minör
Üye

Ayberkfb

Pupa
Üye
@el4nce
Faydalı tartışmalara eklemeye uygun mudur?Çünkü takdir edersin, bu konu genelde çokça konuşulup bir-iki mesajla kapanıyordu.
En azından burada bir tık daha detaylı konuşuldu.
Yeni arkadaşlar da bilgiye daha kolay ulaşabilir.
Ayrıca bu konuda daha tecrübeli birçok kişi var; konu mutlaka uzarve zamanla yeni, taze bilgiler de eklenir.
Hayırlı akşamlar iyi görevler.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bence şu an Faydalı Tartışmalar forumuna alınmak için erken ve yetersiz. Daha fazla kişi tecrübelerini yazarsa o zaman göreceli olarak faydalı olabilir. "Ants Preying On Ants" ile ilgili bir makale veya chapter tarzı bir yazı okumuştum. Vaktim olunca arayıp bulurum, bu sayede bilimsel perspektifi de görmüş oluruz.

samet_56

Media
Yardımsever
Üye
Bence şu an Faydalı Tartışmalar forumuna alınmak için erken ve yetersiz. Daha fazla kişi tecrübelerini yazarsa o zaman göreceli olarak faydalı olabilir. "Ants Preying On Ants" ile ilgili bir makale veya chapter tarzı bir yazı okumuştum. Vaktim olunca arayıp bulurum, bu sayede bilimsel perspektifi de görmüş oluruz.
Evet hocam zamanınız olduğunda ben de bilgilenmek isterim, arkadaşlar yüzünden ben de merak ettim.😂

Ayberkfb

Pupa
Üye
4 gözle bekliyorum.
Ben de dükkânı kapatınca eve geçip, saat 2’ye kadar makale okuyacam gibi gözüküyor. 🤣 🤣