Oğlum gönderdi

Mahir-K

Yumurta
Üye
Merhabalar. Ben Mahir, İzmir’den katılıyorum. 48 yaşındayım. Çocukluğumda karınca yuvalarını izlemek, incelemek ve onları beslemek en sevdiğim şeylerden biriydi. Bu zamana kadar yılan ve tarla faresi de dahil çok hayvan besledim. Karınca çiftliği işini 10 yaşındaki oğlum aklıma soktu, iş yerinin bahçesinde 28 martta 3 tane camponotus kraliçesi bulunca oğlum bana sitenin linkini attı, kendisi YouTube kanalını takip ediyor, bana da önerdi ve bir de uçuş takvimi gönderdi 🤣
15 yıldır foruma girmemiştim ve forum sitelerinin hala varolduğunu bile bilmiyordum, çok sevindim. Aranıza katıldığım için çok mutluyum. Aktif bir forum üyesi olacağım sanırım…

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Foruma sadece gerektiğinde yazı yazıp, forumu bir kitap gibi okuyan insanların yeri ayrıdır bizim için. Onlar forumun amacını tam olarak anlamış insanlardır. Ben teşekkür ediyorum. 👍🏻😊

ETHICET

Yumurta
Üye
Mahir Bey hoş geldiniz.
İsmim Ozan.
Ben de İstanbul'da ikamet ediyorum. 44 yaşındayım. Giresun'un sahil köyünde geçen çocukluğum süresince benim de bir çok tür böcek ve karınca ile meşguliyetim oldu. 11 yaşındaki oğlumun ilgisi üzerine foruma katıldım ben de. Benzer bir süreç yaşıyoruz sizinle. Geçen yıl mayıstan bu yana araştırmama rağmen halen bir kraliçe bulamadım :(
İnşallah bu sezon bir kaç kraliçe bulurum ve faal olarak hobiyi icra etme imkanım olur.

waynhen

Nanitik
Üye
Mahir Bey hoş geldiniz.
İsmim Ozan.
Ben de İstanbul'da ikamet ediyorum. 44 yaşındayım. Giresun'un sahil köyünde geçen çocukluğum süresince benim de bir çok tür böcek ve karınca ile meşguliyetim oldu. 11 yaşındaki oğlumun ilgisi üzerine foruma katıldım ben de. Benzer bir süreç yaşıyoruz sizinle. Geçen yıl mayıstan bu yana araştırmama rağmen halen bir kraliçe bulamadım :(
İnşallah bu sezon bir kaç kraliçe bulurum ve faal olarak hobiyi icra etme imkanım olur.
Eminim hiç beklemediğiniz bı anda çıkacaktır karşınıza.Bende geçen sene tüm sezon aradım bulamadım.En sonunda artık sezonun bittiği zaman balkonda otururken önüme düştü.Tamamen kısmet meselesi ve inanın böyle beklemediğiniz bı anda karşınıza çıkınca daha heyecanlı ve değerli oluyo o karınca.İyi hobiler🙃

pegasuZX

Larva
Üye
Eminim hiç beklemediğiniz bı anda çıkacaktır karşınıza.Bende geçen sene tüm sezon aradım bulamadım.En sonunda artık sezonun bittiği zaman balkonda otururken önüme düştü.Tamamen kısmet meselesi ve inanın böyle beklemediğiniz bı anda karşınıza çıkınca daha heyecanlı ve değerli oluyo o karınca.İyi hobiler🙃
Hocam hatırlıyorum o zamanları. Şimdi kaç koloniniz vardır?:)

waynhen

Nanitik
Üye
Hocam hatırlıyorum o zamanları. Şimdi kaç koloniniz vardır?:)
O karıncam maalesef öldü.Bi sabah kalktım yan yatıyodu ama çok üzüldüm böyle bı şekilde bulduğum karıncam öldüğü için.Şu an elimde 3 tane Messor kraliçesi var.1 hafta önce buldum yumurta bekliyorum şu an.

Mahir-K

Yumurta
Üye
Mahir Bey hoş geldiniz.
İsmim Ozan.
Çok memnun oldum Ozan bey
Tamamen aynı hikayeye sahibiz, inşallah siz de bulursunuz, asıl yoğun uçuşlar Mayıs ayında oluyor o zaman bulmamanız imkansız olur. Yine de bulamazsanız ben size gönderirim 😊
Şirketin bahçesinde 7 tane büyük Messor kolonisi var, Mayıs ve Eylüldeki uçuşlarda ofisleri işgal ediyorlarmış 🤣 Bu haber beni heyecanlandırdı 🙃IMG_1399.jpeg

Son düzenleme:

pegasuZX

Larva
Üye
O karıncam maalesef öldü.Bi sabah kalktım yan yatıyodu ama çok üzüldüm böyle bı şekilde bulduğum karıncam öldüğü için.Şu an elimde 3 tane Messor kraliçesi var.1 hafta önce buldum yumurta bekliyorum şu an.
İnşallah sağlıklı olurlar.