Geçen yıl odamı bastılar, resmen psikolojim bozuldu. Sanırım Alman hamam böceğine benziyorlardı. Tamamı yavruydu, hiç büyük yoktu. Bütün mermer derzlerini kendim yeniledim.
Chrysamed İnsektisit Max 1 LT böcek ilacını aldım; sabah akşam sürekli sıkıyordum.
Chrysamed Fibron Gel Böcek İlacı 5 Gr aldım, her yere sürdüm ama yine de kurtulamadım. Zar zor bir şekilde, kışın gelmesiyle yok oldular.
Az önce yatağımın arkasında bir tane yavru ölüsü gördüm. Elim ayağım titredi. Bunlardan nasıl tamamen kurtulabilirim? Kafayı yemek üzereyim.
Chrysamed İnsektisit Max 1 LT böcek ilacını aldım; sabah akşam sürekli sıkıyordum.
Chrysamed Fibron Gel Böcek İlacı 5 Gr aldım, her yere sürdüm ama yine de kurtulamadım. Zar zor bir şekilde, kışın gelmesiyle yok oldular.
Az önce yatağımın arkasında bir tane yavru ölüsü gördüm. Elim ayağım titredi. Bunlardan nasıl tamamen kurtulabilirim? Kafayı yemek üzereyim.
Bundan 4-5 yıl önce mutfağı basmışlardı. O zamanlar hep ergen ya da yetişkin olanlarını görüyorduk. Chrysamed Fibron Gel Böcek İlacı 5 Gr kullandığımızda sürekli ölüler görmeye başladık. Sabah uyanınca mutfağın her yeri ölü böcek dolu oluyordu. İlacı 2 hafta boyunca kullandık, ardından mutfağı temizlemeye karar verdik. Buzdolabının altı onlarca yumurta ve ölü böcekle doluydu. O günden sonra mutfakta bir daha hiç böcek görmedik.
Aynı ilacı şu an odamda kullanıyorum ama işe yaramıyor.
Aynı ilacı şu an odamda kullanıyorum ama işe yaramıyor.