Odamı basan un kurdu böcekleri

ants123

Minör
Üye
3 evre un kurdu bakmıştım ama kaplarını aç kapa yaparken kurt düşürmüşüm sanırım. Böceklere dikkat ediyordum odamda baktığım için ama kurtlara o kadar dikkat etmiyordum. Bugüne kadar da yaklaşık 4 kez odamda tıkırtı sesleri duydum, az önceki ile beraber de 5 oldu 😃 Malum un kurdu böcekleri özellikle karton yüzeylerde yürürken baya duyulacak derecede tıkırtı sesi çıkarıyolar. 4ünü de bu zaafları sayesinde yakaladım ama yakaladığım yerlerde hep dönüşmüşler kendi kendilerine çünkü aynı yerde hem kurt hem pupa derisi var. Ne kadar rahatsız olmasam da odamda tıkırtı duymak hoş değil 😃 Siz de kurt bakıyorsanız dikkatli olunuz yoksa odanızı onlarla paylaşacak samimiyete ulaşabilirsiniz 🙂

BahadirSarp

Gamergate
Yardımsever
Üye
3 evre un kurdu bakmıştım ama kaplarını aç kapa yaparken kurt düşürmüşüm sanırım. Böceklere dikkat ediyordum odamda baktığım için ama kurtlara o kadar dikkat etmiyordum. Bugüne kadar da yaklaşık 4 kez odamda tıkırtı sesleri duydum, az önceki ile beraber de 5 oldu 😃 Malum un kurdu böcekleri özellikle karton yüzeylerde yürürken baya duyulacak derecede tıkırtı sesi çıkarıyolar. 4ünü de bu zaafları sayesinde yakaladım ama yakaladığım yerlerde hep dönüşmüşler kendi kendilerine çünkü aynı yerde hem kurt hem pupa derisi var. Ne kadar rahatsız olmasam da odamda tıkırtı duymak hoş değil 😃 Siz de kurt bakıyorsanız dikkatli olunuz yoksa odanızı onlarla paylaşacak samimiyete ulaşabilirsiniz 🙂
Hocam evde ki un galete unu vs yiyebilecekleri şeylere dikkat edin beslenemezlerse bir süre sonra ölürler zaten.

ants123

Minör
Üye
Hahahahahahah sagolun güzel mesajlarınız için. Odada yiyecekleri birşey yok, üreseler dahi yeni nesil pupa bile olamadan ölür. En azından öyle umuyorum 😃

emfuzi

Larva
Üye
evde un kurdu beslememem için geçerli bir sebep verdiniz teşekkür ederim. umarım karım okumaz bu gönderiyi. :D

ants123

Minör
Üye
evde un kurdu beslememem için geçerli bir sebep verdiniz teşekkür ederim. umarım karım okumaz bu gönderiyi. :D
Konu tamamen benim ihmalkarlığım abi. Birincisi baktığım kaplar çok sığ idi. Yataklığı şöyle bir karıştırsam içinden dökülecek gibilerdi yani. Kabı derin tutarsanız uçamayan canlılar da oldukları için bu ihtimali zaten nerdeyse sıfıra indirirsin. Ben tek kullanımlık plastik kaplar kullandım ama kesinlikle önermiyorum mesela. Kurtlar hem o kabı delebiliyor hem de sığ kaplar. Sert plastikten derince bir kap kullanırsan hiç sıkıntı yaşamazsın korkma. Ben arada bir bakıyordum kabı köşesinden delmişler 5 10 tane kurt dışarıda. Önlem almadım kendi sonumu kendim hazırladım. Ama seviyorum onları sadece ses yaptıkları için papaz olduk, çok anlayışsız oda arkadaşları 😂😂