Yaklaşık 2 hafta önce bulduğum Componotus kraliçem pamuğu böyle yapmış. Beni fazla olabilir mi tüp değiştirmem gerekir mi? Ayrıca abdomeninde kıl gibi birşey var normal mi?
Pamuğu deşmesi normal. İlk başlarda alışma sürecinde yaptığı bir davranış ama tüpteki pamuk çok ince. Mümkünse bir parmak kalınlığında bir pamuğu koyup o şekilde yeni bir kurulum yapmanız daha iyi olur. Aksi taktirde su basması vs. Olabilir.Yaklaşık 2 hafta önce bulduğum Componotus kraliçem pamuğu böyle yapmış. Beni fazla olabilir mi tüp değiştirmem gerekir mi? Ayrıca abdomeninde kıl gibi birşey var normal mi?
10cm tüpte yeterli gelir. Arkadındaki kıl bezeri yapı pislik olabilir, bir zararı yoktur kendisi temizler.Şu anki tüpüm buna benziyor yani baş kısmı bükümlü olduğu olduğu için pamuğu yeterince sıkıştıramıyorum onun yerine yaklaşık 10 cmlik bir tüpe kurulum gerçekleştirmem küçük olur mu ? Bir de karıncanın popo kısmında uzun bir kıl var normal mi?![]()
Bahsettiğim bu parazit olabilir mi? Çünkü bu cisim gözüktüğünden beri karıncada bir uyuşukluk var arada bir antenleri oynuyor ve bizdeki kas seğirmelerine benzer bacaklarını tek tek kaldırıp indiriyor10cm tüpte yeterli gelir. Arkadındaki kıl bezeri yapı pislik olabilir, bir zararı yoktur kendisi temizler.