Arkadaşlar noduk kraliçesi buldum ama arabadayım Bugün 6 saat falan tüpte takılsa sorun olur mu çünkü ancak eve geçerim
Tamam ne kadar su koyayım yarıya kadar yaptım ben amaTüpte yeterli nem oluşumunu sağlarsan sorun olmaz. Bi kaba koyup delikler açabilirsin hava alması için
Bide noduslar multi oluyor mu?Tamam ne kadar su koyayım yarıya kadar yaptım ben ama
Ben şahsen çok fazla su koymadım. Yarısından birazcık daha az koydum. Bir yerde yanlış hatırlamıyorsam Nodus için oluyor denmişti. Başka bi forumdu herhalde. Ama bence olmuyor.Tamam ne kadar su koyayım yarıya kadar yaptım ben ama
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bide noduslar multi oluyor mu?
Teşekkürler fakat majörlerin de böyle thoraxları gördüğüm kadarıyla çok benziyorlar . Az önce buna benzer bir cata gördüm yoksa kraliçemiydiKraliçe boyut olarak bi tık daha büyük, çok fark edilmiyor. Thorax kısmına bakarak anlayabilirsin![]()
Teşekkürler peki ya abdomen kısmı nasıl olmalı ben hep küçük abdomenli görüyüroum.Thoraxların benzemez. Ayırt edici nokta zaten orasıdır. Size öyle gelmiştir. Ben 2 günde 3 tane catag kraliçesi buldum. Bu sıralar uçuşu başlamış gibi gözüküyor