niye ölmüş olabilir

mirdo33

Yumurta
Üye
FFFB3E2C-6231-4D66-8636-5EFBF58F179C.jpeghaftada ez az 2 un kurdu ve 1 cekirge yiyiodu eve geldiğimde ölü buldum sebebi ne olabilir
ve cıkan yavrular annesiz buyuyebilirmi

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 23605haftada ez az 2 un kurdu ve 1 cekirge yiyiodu eve geldiğimde ölü buldum sebebi ne olabilir
ve cıkan yavrular annesiz buyuyebilirmi
Esaret altında yaşama alışamama. Yem yiyen her canlı esaret altında beslenebilir diye birşey yok. Aç olduğu için verseniz bile yer ama esaret altında yaşama adapte etmek zordur.

Yetkin

Media
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
dostum bu wc canlo konusu bu forumda çok kez döndü birde bilerek mi bilmeden mi yaptınız orasını bilmem ama yumurtalı canlı almışsınız :/

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Toprağı aşırı kuru gördüm nemsizlik ve susuzluktan olabilir

enesxx

Yumurta
Üye
Nedenleri:Her canlı WC yapılır diye birşey yok onu yaptınız diyelim,aynı türden diğer canlı alışamayabilir. 2:Toprak,çok kuru ve torf değil sanırım. 3:susuzluk 4:yemek olarak ne verdiniz?

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Nedenleri:Her canlı WC yapılır diye birşey yok onu yaptınız diyelim,aynı türden diğer canlı alışamayabilir. 2:Toprak,çok kuru ve torf değil sanırım. 3:susuzluk 4:yemek olarak ne verdiniz?
Haftada en az 2 un kurdu 1 çekige verdiğini belirtmiş

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Neden sürekli yapılmış olan yorumların aynısını birdaha üzerine bir şey eklemeden yazıyorsunuz ayrıca torf olması mecburi değil.

mirdo33

Yumurta
Üye
ici kuru belli bi suredir çünkü kapaga su koydugumda ve topragı yeterli ıslatıgımda yemek yemeyi kesiyodu ama kuru oldugunda yiyiordu ondan dolayı nemsizdi

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Canlının saklanabileceği bir alan varmıdır? Kapakta her zaman su bulunmalıdır ayrıca yarı kurak ortamlarda yaşarlar çok nemi sevmezler.

mirdo33

Yumurta
Üye
bide cesedi ziyan olmasın diye ciyanıma versem yermi yada akrebime

mirdo33

Yumurta
Üye
peki yumurtadan cıkıcak olanlar anneleri olmadan yaşıyabilirmi

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
peki yumurtadan cıkıcak olanlar anneleri olmadan yaşıyabilirmi
Yumurta bırakan bütün kertenkele türlerinde yavru doğduğundan itibaren kendi başına avlanır bir ebeveynine ihtiyaç duymaz. Yumurtaları çıkartmak istiyorsanız doğru sıcaklıkta ve nemde tutmalısınız. Ev yapımı inkübatör yapabilirsiniz.

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Bir konudan bahsedildiğini göremediğim için ben söyleyeyim: Bu canlının bir de UV ihtiyacı vardır muhtemelen, diurnal bir türe benziyor. Doğadan sürüngen alıp beslemek kolay bir şey değil, gereken imkânları sağlayamayacak ve yeterince tecrübesi olmayan kimsenin yapmaması gereken bir şey. Geçmiş olsun.