Esaret altında yaşama alışamama. Yem yiyen her canlı esaret altında beslenebilir diye birşey yok. Aç olduğu için verseniz bile yer ama esaret altında yaşama adapte etmek zordur.Ekli dosyayı görüntüle 23605haftada ez az 2 un kurdu ve 1 cekirge yiyiodu eve geldiğimde ölü buldum sebebi ne olabilir
ve cıkan yavrular annesiz buyuyebilirmi
Haftada en az 2 un kurdu 1 çekige verdiğini belirtmişNedenleri:Her canlı WC yapılır diye birşey yok onu yaptınız diyelim,aynı türden diğer canlı alışamayabilir. 2:Toprak,çok kuru ve torf değil sanırım. 3:susuzluk 4:yemek olarak ne verdiniz?
Görmemişim şimdi gördüm.Haftada en az 2 un kurdu 1 çekige verdiğini belirtmiş
Neden sürekli yapılmış olan yorumların aynısını birdaha üzerine bir şey eklemeden yazıyorsunuz ayrıca torf olması mecburi değil.Nedenleri:Her canlı WC yapılır diye birşey yok onu yaptınız diyelim,aynı türden diğer canlı alışamayabilir. 2:Toprak,çok kuru ve torf değil sanırım. 3:susuzluk 4:yemek olarak ne verdiniz?
Saklanması için yeterli değil en azından küçük bir saksıdan mağara olabilirdi. Özellikle WC canlılarda saklanma alanı fazla olmalıdır. Büyük ihtimal stresten öldüğünü düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 23607
bu vardı icinde
Yumurta bırakan bütün kertenkele türlerinde yavru doğduğundan itibaren kendi başına avlanır bir ebeveynine ihtiyaç duymaz. Yumurtaları çıkartmak istiyorsanız doğru sıcaklıkta ve nemde tutmalısınız. Ev yapımı inkübatör yapabilirsiniz.peki yumurtadan cıkıcak olanlar anneleri olmadan yaşıyabilirmi