Nitens Hakkında Yardım

Atlasars

Yumurta
Üye
Merhabalar Prenolepis Nitens Kraliçesi Bulmak İstiyorum acaba çiftleşme uçuşunun olduğu aylar nedir kaç derece sıcaklıkta olması lazım nerelerde bulabilirim ben Ankara Mamak bölgesinde oturuyorum acaba nitens türü nasıl bulabilirim süreç hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Onlorot

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Mart-Nisan aylarında oluyor. Şuan bulma şansınız iyice düşmüş olsa da 0 değil. Yani aşırı detaylı bir bölge haritamız yok eğer tecrübesi olan varsa o bölgede paylaşabilir. Dediğim gibi uçuşlar çoğu bölgede bitmiştir, şansa denk gelirseniz son günleriniz. Bol şanslar.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Mart-Nisan aylarında oluyor. Şuan bulma şansınız iyice düşmüş olsa da 0 değil. Yani aşırı detaylı bir bölge haritamız yok eğer tecrübesi olan varsa o bölgede paylaşabilir. Dediğim gibi uçuşlar çoğu bölgede bitmiştir, şansa denk gelirseniz son günleriniz. Bol şanslar.
Hocam çubuk taraflarında bol bol denk geliyorum nitens işçilerine ama kraliçesini hiç görmedim.

Onlorot

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ben de bugün denk geldim kraliçeye ve uçuşa. Demek ki daha bitmemiş uçuşları, bol şanslar.

omerasafoztrk5334

Pupa
Üye
Hocam bugün buldum okul bahçesinde hafif güneş vardıf Fıstıkağacı metronun orada