Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. Ben yılan beslemeyi düşünüyorum. Yeni başlayanlar için tavsiye edilen tür süt yılanıdır, ancak nereden bulacağımı bilmiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı?
Hocam yasal istiyorsanız egzopet instagram hesabında 1 ay içinde mısır yılanı (corn snake) satılacak. Başlangıca uygun bir tür. Yeni yavrular çıktı onun listelemesi yapılıyor şu an. Yasal olmasına gerek yok derseniz de facebook gruplarında bir sürü tür bulunuyor. Ben size başlangıç için mısır yılanı (corn snake) ya da ball pyhton öneririm.
Hocam yasal istiyorsanız egzopet instagram hesabında 1 ay içinde mısır yılanı (corn snake) satılacak. Başlangıca uygun bir tür. Yeni yavrular çıktı onun listelemesi yapılıyor şu an. Yasal olmasına gerek yok derseniz de facebook gruplarında bir sürü tür bulunuyor. Ben size başlangıç için mısır yılanı (corn snake) ya da ball pyhton öneririm.