Nereden Karınca Malzemeleri Alabilirim?

Araz

Yumurta
Üye
Yaşadığım yer ve belli başlı durumlardan dolayı bu hobiye internetten satın alıp girmem gerekli. Undergroundantworld adlı bir site buldum ama tam güvenemedim tavsiyeleriniz benim için çok iyi olacaktır.(Tecrübem yok)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hasancık

Majör
Üye
Yaşadığım yer ve belli başlı durumlardan dolayı bu hobiye internetten satın alıp girmem gerekli. Undergroundantworld adlı bir site buldum ama tam güvenemedim tavsiyeleriniz benim için çok iyi olacaktır.(Tecrübem yok)
Tavsiyem antstore turkey üzerinden malzeme almamanız olur diğer siteler hakkında bir fikrim yok eğer tavsiye etmememin sebebini merak ediyorsanız https://karincaciftligim.com/threads/nereden-alabilirim.28687/post-178266 bu konu üzerindeki mesajımı inceleyebilirsiniz

Kuzeykurum22

Majör
Üye
Konu açmadan önce arama butonunu kullanarak daha önce bu konu hakkında konuşulmuş mu bakabilirsiniz. Velhasıl benim tavsiyem Antistic olur.

ontix

Larva
Üye
Önerdiğim tek site bu. Kalan tüm siteler çingene collection ürünler satıyor.

mcmerdo

Larva
Üye

Ürün fiyatlarını, kargo ücretlerini vs karşılaştırarak bu sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.

Elmusto

Pupa
Üye
Ben undergraundantworld dan aldım güvenilir

Araz

Yumurta
Üye
Önerdiğim tek site bu. Kalan tüm siteler çingene collection ürünler satıyor.

Öneri için teşekkürler ama çok az seçenek ürün var ve fiyat diğer sitelere göre çok pahalı.

Ürün fiyatlarını, kargo ücretlerini vs karşılaştırarak bu sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.
Şuan yaptığım genel araştırmalar ile antistic çok iyi bulmadım antstoreturkey ise outworld ve formikaryum açısından vesaire çok seçenek yok ama kraliçe karınca olarak diğer şuanki tüm sitelerden daha fazla seçenek ve stok var şuanda hem fiyat performans açısından karincasanatindan almayı düşünüyorum ürünü aldıktan sonra yorumlarımı paylaşırım undergroundantworlde bi süre bekleticem 2. koloniye hazır olduğumu düşündüğümden deneyimlemek ve deneyimlerimi sunmak için tekrardan paylaşım yapıcam benim gibi ilk kez başlayacak ve çevresinden bu ekipman ve canlıları elde etmesi zor olacak insanlara yardımcı olmayı düşünüyorum tekrardan herkese tavsiyede bulundukları için teşekkür ediyorum iyi geceler diliyorum.

Son düzenleme:

Araz

Yumurta
Üye

Hasancık

Majör
Üye
Shopierden bahsediyorsan gerçekten güzel formikaryum ve outwordleri var ama ürün bilgileri kısıtlı sayısı az ve kraliçe satışı yok
Gözünüze güzel görünebilir fakat ürün kalitesi için aynı şeyi söyleyemem almanızı tavsiye etmiyorum sonradan çokça sıkıntıları da arkasında getiriyor

Araz

Yumurta
Üye
Gözünüze güzel görünebilir fakat ürün kalitesi için aynı şeyi söyleyemem almanızı tavsiye etmiyorum sonradan çokça sıkıntıları da arkasında getiriyor
Gecenin bu saatinde yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim ayrıca ürünleri fiyat ve görüntü olarak şüphelendim zaten shopier tarzı yerlerden alırken ürün iyice incelemek araştırmak lazım uyarınız için teşekkür ederim tekrardan.

CoosHee

Yumurta
Üye
Çok bir de deneyimim yok ama buradan ve internetten araştırdığım kadarı ile antstoreturkey.com güvenebileceğin bir site. Yaklaşık bir saat önce sipariş verdim, ve test tüplerine hortum bağlamak için olan aparatı sadece bu sitede bulabildim. İşinize yarar mı bilmem 349.00 tl çok güzel bir başlangıç seti var. Uygun fiyatlı olduğunu söyleyebilirim ama kalitesi hakkında yorum yapamayacağım neticede benim de siparişim elime ulaşmış değil, ben araştırmalarımla satın almaya karar verdiğim için buradan da tavsiye ettim. :D

Hasancık

Majör
Üye
Çok bir de deneyimim yok ama buradan ve internetten araştırdığım kadarı ile antstoreturkey.com güvenebileceğin bir site. Yaklaşık bir saat önce sipariş verdim, ve test tüplerine hortum bağlamak için olan aparatı sadece bu sitede bulabildim. İşinize yarar mı bilmem 349.00 tl çok güzel bir başlangıç seti var. Uygun fiyatlı olduğunu söyleyebilirim ama kalitesi hakkında yorum yapamayacağım neticede benim de siparişim elime ulaşmış değil, ben araştırmalarımla satın almaya karar verdiğim için buradan da tavsiye ettim. :D
Ürünü kontrol ettim outworld ve test tüpü birleşik olan kurulumdan bahsediyorsunuz gibi fena durmuyor fakat sadece görseller üzerinden bunu söyleyebiliyorum umarım bir sıkıntı yaşamazsınız ve de başka bir konu açıp tetramorium koloninizin cinsini sormuşsunuz kuruluma takacağınız koloni o değildir umarım koloninizin henüz yeterli sayıda işçisi yok stres yapacaklardır koloni biraz daha büyüyene kadar outworld bağlamanız yararlı olmayacaktır

onurcoskun

Yumurta
Üye
bana göre fiyat performans bakımından kesinlikle en iyisi karınca sanatı

melihk

Yumurta
Üye
antistic in sahibiyle konuşma fırsatı buldum bugün çok ilgiliydi yaklaşık 10 dakika sorularımı cevapladı kesinlikle tavsiye ederim. Bütün ekipmanlarımı (çok fazla ) ant store den almıştım çok kaliteli ve dayanıklı yıllardır hiç sıkıntı çekmeden kullandım fakat antistic te mödüler yapı sayesinde bütün ekipmanlar uyumlu ve sürdürülebilir oluyor ufak bir parça alıp ileride koloni büyüklüğüne göre geliştirme ve tam uyumluluk sunuyor ayrıca avrupa kalitesinde ürünler gerçekten ayrıca satıcı çok hızlı dönüş yaptı ve çok ilgiliydi. kenidisine çok teşekkür ederim cuma günü sipariş vereceğim bi aksilik olmazsa deneyimlerimi paylaşabilirim

mali_ank

Yumurta
Üye
selamlar, bu hobiye yönelik ekipman arayışında olan üyelere kendi tecrübelerim üzerinden önerim antistic'ten alışveriş yapıp kalitesini görmeleri. Gerçekten çok farklı bir seviye, hem çok kaliteli ürünler hem de çok şık, @mimases çok ilgili ve dürüst bir satıcı ayrıca, burdan yaptığınız alışveriş sonrası farklı bir şey almak istemeyeceğinizi düşünüyorum.

EnesTugra

Yumurta
Üye
ant store turkey shopier mağazası var hem fiyatlar uygun hemde siparişi geçen hafta verdim 2 gün içerisinde elime ulaştı