Nereden bulabilirim?

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Merhaba, ben mantis beslemek istiyorum nerede bulabilirim? yavru boy bakmak istiyorum.
Konya merkezde bulabilirsiniz?

atako

Media
Üye
Hocam elinizde başka var mı. bende çok bakmak istiyorum.

BahadirSarp

Asker
Üye
Merhaba, ben mantis beslemek istiyorum nerede bulabilirim? yavru boy bakmak istiyorum.
Hocam Konyanın dağlarında belki bulabilirsiniz ama çok düşük ihtimal ayrıca doğadan bulunan hayvanlar genellikle yaşayamıyor diye biliyorum bir yerde esaret altında doğmuş bir hayvan bulursanız daha iyi olur

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Hocam Konyanın dağlarında belki bulabilirsiniz ama çok düşük ihtimal ayrıca doğadan bulunan hayvanlar genellikle yaşayamıyor diye biliyorum bir yerde esaret altında doğmuş bir hayvan bulursanız daha iyi olur
Ben satan yer hic görmedim ama bildiğiniz yerler varmı?

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Yavru Mantisi sadece un kurdu ile besleyebilirmiyim? İlk mantis deneyimim olacakta.

yagizk_f

Yumurta
Üye
Hocam ben Kayseri de yaşıyorum 2 hafta önce aşırı küçük hatta L1 boy mantis buldum meyve sinekleriyle falan besledim 2 kabuk attı. Uzun otlar olan bozkır kırsal bir yere giderseniz bulursunuz.

gambleru

Larva
Üye
Hocam ben Kayseri de yaşıyorum 2 hafta önce aşırı küçük hatta L1 boy mantis buldum meyve sinekleriyle falan besledim 2 kabuk attı. Uzun otlar olan bozkır kırsal bir yere giderseniz bulursunuz.
Hocam bende Kayseri'de yaşıyorum ne tarafta buldunuz

hasykarinca

Larva
Üye
Kuru otlar ayrık otları v.b. arasında yürürken zıplayan şeyler çekirge, cırcır böcekleridir, ama dikkatle bakarsanız otlarda yürür ya da ters şekilde sallanır. Ot olan her yer bulabilirsiniz. Ben 3 mantis buldum birini saldım. Bulduğumda tahminimce birisi L4 tü şuan L5 oldu, öbürü de L3 idi. İkisi de 1 haftadan fazladır ben de ve yaşıyorlar. Bahçeden bulduğum çekirge ve cırcırlar ile besliyorum.