Aynı yerdeyse belki birbirini öldürmüş olabilirler kanatları varmı yoksa yokmu belki dollenmemistir.2 adet solenopsis kraliçem var 2 hafta önce buldum ama hala yumurtlamadılar
Karanlık ortamda tutuyorum haftada 1 bakıyorum ama yumurtlamamışlar
Üstelik sanırım biri ölmüş hareketsizdi duruyordu
Sebebi ne olabilir
Test tüpu çok uzunsa sitrese girmiş olabilirler ben dede var 2 hafta önce buldum 1hafta sonra falan ilk işcıleri cıkarAynı yerdeyse belki birbirini öldürmüş olabilirler kanatları varmı yoksa yokmu belki dollenmemistir.
Pamuğu içeriye doğru iterek küçük bir alan birakabilirsinTest tüpu çok uzunsa sitrese girmiş olabilirler ben dede var 2 hafta önce buldum 1hafta sonra falan ilk işcıleri cıkar
ikiside kanatsızAynı yerdeyse belki birbirini öldürmüş olabilirler kanatları varmı yoksa yokmu belki dollenmemistir.
o yüzden olduğunu sanmıyorum alanları çok geniş değilPamuğu içeriye doğru iterek küçük bir alan birakabilirsin
Oda sıcaksa olabilir nerede duruyor karincalar.ikiside kanatsız
aynı yerdeler ama 1 hafta önce bi sorun yoktu
benim takıldığım bi konu daha var tüpün içindeki su 2 haftada yarıya indi çok hızlı bitti acaba konu ile bi alakası olabilirmi
daha yumurtlamamış kraliçeyi uykuya yatırmanı tavsiye etmem. yumurtlamamasının da birok sebebi olabilir. bulduğun tür daha geç yumurtluyor olabilir. birde hareketsiz kalanları öldü sanarsan yanlış olur. bazen antenlerini bile oynatmadan duranlar var. hareket etmemesi normal.o yüzden olduğunu sanmıyorum alanları çok geniş değil
acaba kış uykusuna falan mı yatırmalıyım