Rica ederim hocam gelişmeleri paylaşın yardımcı oluruz.Anladım bu saatte yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi geceler.
Cins tespiti için yeni bir konu açıp görsel ekler misiniz?İkisini birleştirdim, biraz gözlemledim ve galiba başarılı oldu. İkisi de bir anda birbirine çok yakın yumurtladı ve en son baktığımda birbirlerine ağızdan şekerli su veriyorlardı. Bu başarı oldu demek değil mi?
İşçi çıkmasını bekliyorum maalesef evdeki kimsenin telefonunun kamerası iyi değil işçiyle birlikte anca anlaşılır diye düşünüyorum.Cins tespiti için yeni bir konu açıp görsel ekler misiniz?
İşçidense kraliçe ile cins tespiti yapmak daha kolay olacaktır. Yine şansınızı denemenizi öneririm, çok küçük değilse tespit yapılabilir.İşçi çıkmasını bekliyorum maalesef evdeki kimsenin telefonunun kamerası iyi değil işçiyle birlikte anca anlaşılır diye düşünüyorum.
Oluşturuyorum o zaman ama dediğim gibi fotoğraf kalitesi hiç iyi değil, olduğu kadar.İşçidense kraliçe ile cins tespiti yapmak daha kolay olacaktır. Yine şansınızı denemenizi öneririm, çok küçük değilse tespit yapılabilir.