Ne sıklıkta yemek vermeliyim?

Hasancık

Nanitik
Üye
Merhabalar, L2 Tarantulalama besin verme sıklığını abdomenin boyutuna göre mi yapmalıyım, yoksa 2-3 günde bir gibi bir sıklıkta mı vermeliyim?

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Haftada 1-2 kez ezilmiş mikro un kurdu ve benzer boyutta canlı yemler verilebilir diye biliyorum. Boyut olarak da karın çapının yarısından biraz küçük yemler verilmeliydi sanırım.
Daha önce beslemesini yapmadım ve tecrübe etmedim, yalnızca okuduklarımı söylüyorum. Daha tecrübeli birisi cevap yazacaktır.

Son düzenleme:

kuzeyss

Larva
Üye
Merhabalar, L2 Tarantulalama besin verme sıklığını abdomenin boyutuna göre mi yapmalıyım, yoksa 2-3 günde bir gibi bir sıklıkta mı vermeliyim?
Selamlar. Abdomen şişkinliğini fazlaca yapmadan her 4 günde bir beslemen yeterli olacaktır. Power feeding önermiyorum. Sling canlıya boyutu ona yakın ise canlı yemi öldürüp, Küçük ise canlı atabilirsin teraryumuna onu avlayacaktır.

Hasancık

Nanitik
Üye
Selamlar. Abdomen şişkinliğini fazlaca yapmadan her 4 günde bir beslemen yeterli olacaktır. Power feeding önermiyorum. Sling canlıya boyutu ona yakın ise canlı yemi öldürüp, Küçük ise canlı atabilirsin teraryumuna onu avlayacaktır.
Hocam teşekkürler peki teraryum neminin yeterli olduğunu nasıl anlarım?

atako

Minör
Üye
Hindistan Cevizi torfu kullanıyorsan haftada 1 civarı spreyle 2/3nü ıslatman yeterli.