hocam ona buna gereksiz konu açmayın derken sizin blogla alakalı olmayan bir konu açmanız sizce de bir tezatlik oluşturmuyor mu¿Şuan birsey min9ldu merak ettim ve tıkladım kaydedildi diyor ne oldu şuan?Ekli dosyayı görüntüle 20576
"Diğer" kısmının amacı egzotik hayvan dışı her şeyi konuşmak fakat lütfen forumu bu kadar meşgul etmeyelimhocam ona buna gereksiz konu açmayın derken sizin blogla alakalı olmayan bir konu açmanız sizce de bir tezatlik oluşturmuyor mu¿
diğer kısmının google playde yaşanan sorunlar için açıldığını bilmiyordum kusura bakmayın"Diğer" kısmının amacı egzotik hayvan dışı her şeyi konuşmak fakat lütfen forumu bu kadar meşgul etmeyelim![]()
sorun değil. Google playde yaşanan sorundan tutun da birinin bilgisiyarı için ekran kartı tavsiyesi istemesine kadar her türlü konu gerektikçe açılabilir. @Topirak Rica ediyorum sen de biraz daha dikkat et, açıklamasını bir önceki konularından birinde yapmıştım, iyi günler.diğer kısmının google playde yaşanan sorunlar için açıldığını bilmiyordum kusura bakmayın