Sıkıcı.Hep karınca konuşa konuşa bir yere kadar, öyle sormak istedim napıyorsunuz diye, okuldur, iştir vs.
Sıkıcı.Hep karınca konuşa konuşa bir yere kadar, öyle sormak istedim napıyorsunuz diye, okuldur, iştir vs.
Önceden ben de yazılım yapıyordum python yoktu. O nasıl kolay mı?Yapay zeka eğitiyorum, site yapıyorum, Java/Python öğreniyorum, C dilinde alıştırma yapıyorum, oyun oynuyorum, spora gidiyorum...
Ben evde barfiks çekmeye çalışıyorum,o sayılır mı😀Hangi spor? Ben fittnes yapıyorum bu aralar saldım ama
En kolay dillerden birisi, sadece alanı geniş. Terim fazla. Başlayacaksan eğer C —> Python olarak ilerleÖnceden ben de yazılım yapıyordum python yoktu. O nasıl kolay mı?
FitnessHangi spor? Ben fittnes yapıyorum bu aralar saldım ama
Zamanında yapıyordum da bu dil yoktu ben yaparken onun için merak ettim sağ olun.En kolay dillerden birisi, sadece alanı geniş. Terim fazla. Başlayacaksan eğer C —> Python olarak ilerle
Geçen sene eylülden beri atmıyorum ama 30 Kilolarla incline press atıyorumHakikaten konu spor açılmışken, kaç kilo bench atıyorsunuz bodyci dostlarım?
C dili ilk dillerden. Makine diline en yakın üçüncü dil. İlk olarak bunu öğrenirseniz, temel atmış olursunuz. Tabiki hemen ustalaşmayı beklemeyin. Başlıca veri tipleri, if-else-else if, döngüler, fonksiyonlar, pointer, yığıt, kuyruk, bağlı liste, ikili arama ağacı ve ağaç konularını ilk öğrenirseniz yeterli olacaktır.Zamanında yapıyordum da bu dil yoktu ben yaparken onun için merak ettim sağ olun.
Python kullanan bir sürü bilindik marka var. Kolay ve başlangıç için güzel bir dil. Öğrenmenizi öneririm.C dili ilk dillerden. Makine diline en yakın üçüncü dil. İlk olarak bunu öğrenirseniz, temel atmış olursunuz. Tabiki hemen ustalaşmayı beklemeyin. Başlıca veri tipleri, if-else-else if, döngüler, fonksiyonlar, pointer, yığıt, kuyruk, bağlı liste, ikili arama ağacı ve ağaç konularını ilk öğrenirseniz yeterli olacaktır.
Python yazım olarak farklı fakat en esnek dillerden birisidir. Görüntü işleme, Yapay Zeka, Backend ve daha bir çok alanda kullanılır. Örneğin benim eğittiğim yapay zeka, belli başlı fotoğraflarda tik işaretinin olup olmadığını kontrol ediyor ve ona göre oran, %90,73 gibi, veriyor.