Merhabalar 1 aydır tüpte olan cataglyphis cinsi kraliçemi dün kurduğum outworld'e yerleştirdim. Outworldler hakkında çok bir bilgim yok o yüzden size danışmak istediğim birkaç şey var:
1) Sizce ekleme yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
2) Ampulün konumu iyi mi?
3) Tüpü kuma gömdüm ama bazı insanlar direkt olarak kumun üzerine bırakmış ben ne yapmalıyım?
4) Tüpteki su seviyesi azalmış. Yeni bir tüp alıp ona mı transfer edeyim?
5) Dün bir videoda işçi ekleme diye bir şey öğrendim. Sizce işçi eklemesi yapmalı mıyım? Bu benim ilk koloni deneyimim ve kraliçe henüz hiç yumurtlamadı.
6) Dün forumda okuduğum bilgiler ile yaptığım bebek purdası-su karışımını kenarlara sürdüm ama yinede içim rahat etmedi sizce kaçabilir mi? Kaçmaması için ne yapabilirim?
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. <3
1) Sizce ekleme yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
2) Ampulün konumu iyi mi?
3) Tüpü kuma gömdüm ama bazı insanlar direkt olarak kumun üzerine bırakmış ben ne yapmalıyım?
4) Tüpteki su seviyesi azalmış. Yeni bir tüp alıp ona mı transfer edeyim?
5) Dün bir videoda işçi ekleme diye bir şey öğrendim. Sizce işçi eklemesi yapmalı mıyım? Bu benim ilk koloni deneyimim ve kraliçe henüz hiç yumurtlamadı.
6) Dün forumda okuduğum bilgiler ile yaptığım bebek purdası-su karışımını kenarlara sürdüm ama yinede içim rahat etmedi sizce kaçabilir mi? Kaçmaması için ne yapabilirim?
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. <3