Çekiçle vursanız yeter. 1 tohum şimdilik yeter, canlı yem rn yakın zamanda alın.Daha bugün ilk işçim çıktı, un kurdum yok, biraz tohumla idare edecekler. Direkt çekiçle vursam yeter mi, ufalamam mı gerek? 1 tohum içi yeter mi? Önereceğiniz un kurdu alternatifi var mı?
tohumun içi beyaz olmasımı lazım?Çekiçle vursanız yeter. 1 tohum şimdilik yeter, canlı yem rn yakın zamanda alın.
Aynentohumun içi beyaz olmasımı lazım?
Ben direk tırnak ile kırıyorumÇekiç az gelir hocam, tır falan çıkartalım. Şaka bir yana çekiç yerine cımbızla hafif bastırıp kırabilirsin.
Çekiç az gelir hocam, tır falan çıkartalım. Şaka bir yana çekiç yerine cımbızla hafif bastırıp kırabilirsin.
Ben direk tırnak ile kırıyorum
hocalarım ufalamamı gerekirdi şöyle yaptım ama dünden beri hiç dokunmamışlarUğraşmayın, çay bardağıyla hafifçe ezin kırılır ufalanır.
Tohumu yaklaştırın.hocalarım ufalamamı gerekirdi şöyle yaptım ama dünden beri hiç dokunmamışlar
pardon hocam dokunmamışlar dedimya sadece alt kabuğu kalmış şekerli su vermek için cıkarırken gördüm pardonTohumu yaklaştırın
Tamam. Şekerli su vermenize gerek yok, 1 tane daha tohum kırıp verebilirsiniz.pardon hocam dokunmamışlar dedimya sadece alt kabuğu kalmış şekerli su vermek için cıkarırken gördüm pardon
hocam vermiştim ilk işçi ölü gibi enerjisiz diye tühTamam. Şekerli su vermenize gerek yok, 1 tane daha tohum kırıp verebilirsiniz.
Çoğunlukla tohumla beslenirler ama canlı yem de verin.hocam vermiştim ilk işçi ölü gibi enerjisiz diye tüh
neyse 1-2 gün sonra vereyim tohumu bu şekerli su bitsinde, gerçi kraliçe dışında işçi takmıyor şekerli suyu daha cok korktu ondan, birde tohum ana besin kaynağı olabilirmi hocam protein olarak yoksa un kurdu şartmıdır?
ne kadar aralıkta hocamÇoğunlukla tohumla beslenirler ama canlı yem de verin.
Tohum hep bulunsun tüpte, canlı yemi 3-4 günde bir verebilirsiniz.ne kadar aralıkta hocam
hocam birde son olarak şekerli su stresi azaltırmı kraliçede onu soracaktımTohum hep bulunsun tüpte, canlı yemi 3-4 günde bir verebilirsiniz.
Şekerli suyun doğrudan böyle bir etkisi yok.hocam birde son olarak şekerli su stresi azaltırmı kraliçede onu soracaktım
tamamdır hocam sağ olunuzŞekerli suyun doğrudan böyle bir etkisi yok.
Ufalama kabuğunu çıkar yeterhocalarım ufalamamı gerekirdi şöyle yaptım ama dünden beri hiç dokunmamışlar
dediğim gibi hocam bitirmişlerUfalama kabuğunu çıkar yeter
pardon hocam dokunmamışlar dedimya sadece alt kabuğu kalmış şekerli su vermek için cıkarırken gördüm pardon