Nasıl taşırım?

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar Pazar günü Yozgat'tan İstanbul'a hızlı tren ile seyahat edeceğim. Bu süreçte elimdeki kraliçeleri yanında götürmem gerekiyor. Bunları götürürken en az zarara uğrayacak şekilde karıncaları çantamda nasıl götürebilirim? Yaklaşık bir ay kadar kalacağım bu sebepten ötürü götürüyorum. Bu konudaki tüm detayları benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Lütfen çantamda fazla yer kaplayacak şekilde önerilerde bulunmayın çünkü götüreceğim eşyada fazla.

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Kraliçeleri düzgün bir şekilde, yumuşak bir malzeme ile sar sonra bir poşete koy ve o poşetle mümkün olduğunca sallamamaya çalış ama pek sorun olacağını zannetmiyorum. Güçlü darbelerden uzak olsun yeter.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Kraliçeleri düzgün bir şekilde, yumuşak bir malzeme ile sar sonra bir poşete koy ve o poşetle mümkün olduğunca sallamamaya çalış ama pek sorun olacağını zannetmiyorum. Güçlü darbelerden uzak olsun yeter.
Hava yönünden sorun yok yani poşete bile koysam öyle mi?
Güçlü darbe olmaz ama sadece kontrol sırasında falan çanta yan yatar falan.Bi beze veya havluya sarsam olur mu?

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hocam bir tane adamın her gün bir kaç saniye şişe kapağını açarak karınca baktığını görmüştüm, olmaz herhalde.

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Hava yönünden sorun yok yani poşete bile koysam öyle mi?
Güçlü darbe olmaz ama sadece kontrol sırasında falan çanta yan yatar falan.Bi beze veya havluya sarsam olur mu?
Poşeti iyice doldurursanız hem sarsıntıyı en aza indirirsiniz hem de poşetin ağzını kapamanıza gerek kalmaz. Eczane poşeti gibi poşetler uygun olur bence.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Poşeti iyice doldurursanız hem sarsıntıyı en aza indirirsiniz hem de poşetin ağzını kapamanıza gerek kalmaz. Eczane poşeti gibi poşetler uygun olur bence.
Tamamdır👍🏻
Tüpleri iyice bez iler sararım sonra o poşete koyarım.İnşallah x-ray cihazında görünce beni kaçakçı diye içeri almazlar😄😄