Ü
Bence öyle tehlikeli diye biliyorum mite ye fln yakalanır.Teşşekkür ederim ama benim ın kurdum yok bende sinek sivri sinek misket böceği ismi buysa bunları avlaya bilirim bide şekkerli suyı kabına bıraktım umarım içer bide tahmini ne zamn yumurtlar
Bende iki hafta önce buldum 1 hafta şekerli su veriyorum bir hafta un kurdu veriyorum.Ekli dosyayı görüntüle 48921Merhabalar kraliçem myrmica cinsi kraliçeme ilk işçisini çıkarana kadar nasıl besleme yapmalıyım?
O şekilde beslemeni tavsiye etmem sebebten kolonini kaybedebilirsin. Un kurdu beslemek daha kolay önceden bende beslemiyordum ama beslemesi çok kolaymış sınırsız protein kaynağı.Teşşekkür ederim ama benim ın kurdum yok bende sinek sivri sinek misket böceği ismi buysa bunları avlaya bilirim bide şekkerli suyı kabına bıraktım umarım içer bide tahmini ne zamn yumurtlar
Hocam yeni başladıysanız bu cins başlangıç için biraz zor bir cins farklı cinsler bulabilirsiniz. Ayrıca cins farketmeksizin canlı yem almanız şart.Valla ben bu işlerde biraz yeniyim de mite falan onlar nedir neyle beslemeliyim