Bugün yedi yem bide ağ örmüşKargodan yeni geldiyse yaklaşık 4-5 gün veya 1 hafta kendi haline bırakmanız gerekiyor yeni yuvasına alışması için. Kargo sürecinde stres yaşıyorlar çünkü. Bir de teraryumu eğer boyutuna göre çok büyükse ona alışması da uzun sürebilir boyuna uygun bir teraryum ve 1 hafta rahatsız edilmemeyi ona sağlarsanız alıştıktan sonra yemleri yiyecektir. Nasıl bir yuvaya koydunuz? L4 bir tarantula ortalama 3cm civarı falan olur diye düşünüyorum bende L3 vagans var boyutu çok küçük çünkü ordan hesap ettim
Lobsterin baya küçük olması gerek yavru gibi bişey ben l4 murime öyle veriyorum.hocam bende de L3 vagans var perşembe sabah geldi o günden beri günde bir defa yaralı lobster yedirmeye çalışıyorum yemiyor, kaçıyor. ekteki fotoğrafın sağında pamuk var ıslatıyorum 2 günde bir defa nemi arttırsın diye onun altına saklanıyor hep.
lobsterlerin en küçüğünü veriyorum beyaz renkli olanları yemiyor yine kaçıyor bakıcam bir iki gün daha yemezse mikro un kurdu alıcam onla bi deneyeceğim.Lobsterin baya küçük olması gerek yavru gibi bişey ben l4 murime öyle veriyorum.