Murinus mu vagans mı?

camponotus83

Yumurta
Üye
Merhaba tarantula hobisini çok seviyorum. Video falan izlerken izlediğim videoların çoğunu tarantulalar oluşturuyor. 1 tane Gp bakmıştım 2. Bir tür alayım dedim. Tarantula almaya çalışanlar bilir istediğin türden ziyade bulabildiğin ilan önemlidir. Bende inanılmaz uygun fiyata murinus ve normal fiyata vagans buldum. Aslında murinus için yeterli deneyimim yok ama çok araştırma yaptım zaten ele alma gibide bir isteğim yok. Murinus daha çok istiyorum ve gp beslediğim için yavaş büyüyen türlerden biraz bunaldım siz ne önerirsiniz murinus mu vagans mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

atako

Media
Üye
Merhaba tarantula hobisini çok seviyorum. Video falan izlerken izlediğim videoların çoğunu tarantulalar oluşturuyor. 1 tane Gp bakmıştım 2. Bir tür alayım dedim. Tarantula almaya çalışanlar bilir istediğin türden ziyade bulabildiğin ilan önemlidir. Bende inanılmaz uygun fiyata murinus ve normal fiyata vagans buldum. Aslında murinus için yeterli deneyimim yok ama çok araştırma yaptım zaten ele alma gibide bir isteğim yok. Murinus daha çok istiyorum ve gp beslediğim için yavaş büyüyen türlerden biraz bunaldım siz ne önerirsiniz murinus mu vagans mı?
Murinusun zorluklarını söyleyeyim. Çok hızlı, ele almayı bırak kapağı açarken bile kaçma tehlikesi var. Yuvasını çok saçma yerlere yapabiliyor. Mesela kabın kapağına yapıyor ve siz her açtığınızda yuvayı bozuyorsunuz. Ama bu 2 sorun haricinde bi zorluğu yok. Avantajları ise sling iken 3 türünde özelliklerini gösterebiliyor ve hızlı büyüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Bence, ele almak gibi niyetiniz yok ise Murinus alabilirsiniz. En kötü ihtimalle kaçacaktır.