multi quenn olurlar mı? İkiside aynı türü gibi amam türü ne bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Antquenn Yumurta Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 285 Çözümler 2 Tepkime puanı 74 30 Haz 2022 #1 multi quenn olurlar mı? İkiside aynı türü gibi amam türü ne bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
PRS.macro Süper Koloni Moderatör Yardımsever İlklerden Forum Delisi Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Rehberkolik Makro Fotoğrafçı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 4,034 Çözümler 681 Tepkime puanı 6,922 30 Haz 2022 #2 Lasius sp. Pleometrosis kurucu aşama geçirmeleri mümkün. İşçiler çıkınca tek kraliçe kalacaktır.
Antquenn Yumurta Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 285 Çözümler 2 Tepkime puanı 74 30 Haz 2022 #3 Pratensis' Alıntı: Lasius sp. Pleometrosis kurucu aşama geçirmeleri mümkün. İşçiler çıkınca tek kraliçe kalacaktır. Genişletmek için tıkla ... Birbirinden ayırdım.
Pratensis' Alıntı: Lasius sp. Pleometrosis kurucu aşama geçirmeleri mümkün. İşçiler çıkınca tek kraliçe kalacaktır. Genişletmek için tıkla ... Birbirinden ayırdım.