Muhabbet kuşuma bir şey oldu

gokdenizz

Nanitik
Üye
Muhabbet kuşum tüylerini kabartıyor ve titriyor. Kafasını kanadının altına sokuyor ve gözlerini sürekli yumuyor. Dışkısı her zamanki gibi değil daha koyu siyah. Ne olmuş olabilir?

Ekli dosyalar

• IMG-20250427-WA0005.jpg
    IMG-20250427-WA0005.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 21

WradSX

Minör
Üye
Veterinere götürmen herkes için daha iyi olur gibi.

gokdenizz

Nanitik
Üye
Evet öyle yapicamda şuan için endişeldim

Yarın ilk iş veterinere götürücem

FatihBurak

Minör
Üye

Hastalanmış, ama kesin olarak ne oldunu forumda bilebilcek birini bulman çok zor, internetten bakıp sarımsak felan verebilirsin ben güvercinlere veriyordum ama mujabbet kuşunda ters de tepebilir sen youtube bak gene ne iyi gelir die ama veteriner en iyisi tabi, geçmiş olsun.

Dwis

Nanitik
Üye

İnternette muhabbet kuşu dışkı hastalık yazarak görsellerden hastalığını anlayabilirsiniz ama tabiki yinede ilaca ihtiyacınız olucak bunun için güvenilir bir kuş kanatlı hayvan veterinerine gidin normal veterinerlerde yanlış teşhis ve ya yanlış ilaç yüzünden kuşun bağışıklık sistemi dahada düşüp ölebiliyor dışkı resmini atarsanız belki anlayabilirim birde kusma hareketi yapıyormu son zamanlarda durduk yere zayıfladımı?

Ayrıca şimdi aklıma geldi muhabbet kuşu forum var orada bilgili insanlar var dışkı görsellerini atarak onlardan yardım isterseniz daha iyi olur.

egzotikçiftik

Media
Yardımsever
Üye
Muhabbet kuşum tüylerini kabartıyor ve titriyor. Kafasını kanadının altına sokuyor ve gözlerini sürekli yumuyor. Dışkısı her zamanki gibi değil daha koyu siyah. Ne olmuş olabilir?
Soğuğa maruz kaldığından hasta olmuş. Petshoplarda bulunan suları için bir vitamin damlası alabilirsiniz. Kuşunuzun her ne kadar tüyleri olsa da düşük sıcaklıklarda hasta olabiliyorlar, kafesi bir ısı kaynağının yakınına koymanız iyi olacaktır. Bunun dışında bir veterinere götürmenizde fayda var.

akvaryumhane

Media
Üye
Dışkısının koyuluğu hakkında bilgim yok ama benimde başıma aynı şey gelmişti. Ben veterinere danıştığımda bana minik parazit olabilir demişti. ilaçları var. Onlardan her gün kullanınca geçiyor. Benimki öyle geçti.