Çok geçmiş olsun; tatlı kuşu görmek isterim

. Takviye olarak ben Entrobac probiyotik, Gervit-W, Grit kum, Bt Amin Forte kullanıyorum. Petshoplarda satılan Amnisol marka vitaminler çok kaliteli değiller diye okudum. Bu yüzden Multi vitamin olarak Gervit-W kullanıyorum, siz de bakabilirsiniz. Entrobac probiyotik de insanlardaki probiyotik gibi kuşların uzun süreli bağırsak sağlığını dengeliyor. Kuşunuz şu ankinden daha ağır grip olduğunda çok fazla su kaybetmeden ishalini gidermesine yardımcı oluyor. Grit kum kuşlar gerçek hayatta yerden kum ve taş yiyorlar, kuşların taşlıklarında tohumların parçalanmasına yardımcı oluyor. Bt Amin Forte de B vitamini eğer kuşunuz tüy dökme dönemine girdiyse o dönemi atlatmanıza yardımcı oluyor. Hepsi büyük kutularda satıldığı için genelde bölünmüş olarak satılıyor. Multi vitamin dışında hiçbiri şart değil ama eğer kuş hasta olursa yaşama ihtimalini arttırıyorlar uzun süreli kullanımda ama Amnisol markasını iyice araştırın. Eğer herhangi birini almaya karar verirseniz birkaç siteden alışveriş yaptım size de önerebilirim. Geçmiş olsun tekrardan.