Tarilerim için kurt seçimi yapmak istiyorum.Besleyicilik açısından olsun,üretim açısından olsun hangisini önerirsiniz?
İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.Bu konuya hakim gibisiniz birkaç soru daha sorayım izninizle.Un kurdunu çok besledim ürettim ancak tarilere küçük geldiğini düşünüyorum.Benim de aklımdan morio geçiyordu ama üretimi zormuş farketmez tecrübe olur benim açımdan.Ek olarak ta lobster almaya karar verdim hareketli olmaları hayvanların dikkatini çekiyor yemeye teşvik ediyor.Ama tartara ile lobster arasındaki farkları da merak etmedim değil hangisini önerirsiniz?İlk defa alacaksanız kesinlikle un kurdu alın eğer tari büyükse morio alın eğer sling ise son tercih olarak buffaloyu tercih edin beslemesi bakım şartları üretimi zordur tecrübe ister
En besleyici buffalo
En kolay üretim un kurdu
en büyüğü ve en yağlı olan morio
Bana kalırsa un kurdu ve tartara alın
Mealworm un kurdu muUn kurdu, Morio kurdu, buffalo kurdu arasındaki boyut farkı
Ekli dosyayı görüntüle 22527
Ekli dosyayı görüntüle 22528
Merhaba hamam böcekleri hakkında soru sorsa. Ben ortalama 2 haftadır madagaskar besliyorum 2 adet ben pek zoruk yaşamadım beslerken kaçma ihtimali yüksekmi ben biraz gözlemeldim çok hızlı hareket etmiyorlardıEvet ingilizceden kim çevirmişse yanlış çevirmiş doğrusu yemek kurdu olmalıydı un ile alakası pek yok
Tamam deniyicem teşekkürlerPet olarak besliyorsanız sizin için bir problem olmaz iyi tırmanırlar dikkatli olun ve muzu çok severler