Ayrıldıktan sonra içine buğday kepeği koymak mantıklı mıÇok obur oldukaları için yatakları çok hızlı tükeniyormuş. Küçük olanları da yiyorlardkr tahminimce. Pupa evresine geçmeleri ini tek tek ayırmanız lazım yetişkin olan kurtları. Düzenleme kutuları oluyor bölmeli onları kullanabilirsiniz.
Üretimini denedim. Eğer adult boya gelince tek tek ayırmazsanız birbirini pupaya geçiş formunda canlı canlı yada ölürlerse ölüsünü yiyorlar. Pupaya geçince küçük sos kaplarına ayırın ve altına çok az yataklık koyun. Yemesi için değil kabuktan çıkarken sürtünmesi için. Sonrasında böceklere yumurta kolilerinden saklanmalık alanlar yaparak bir saklama kabına alın.İyi akşamlar arkadaşlar. Yakın zamanda.morio kurdu. aldım bunlar böcek olunca. Ne yapmam lazım. Duyduğum kadarıyla. Yataktaki micro olanları ayırmam lazım?
TeşekkürlerÜretimini denedim. Eğer adult boya gelince tek tek ayırmazsanız birbirini pupaya geçiş formunda canlı canlı yada ölürlerse ölüsünü yiyorlar. Pupaya geçince küçük sos kaplarına ayırın ve altına çok az yataklık koyun. Yemesi için değil kabuktan çıkarken sürtünmesi için. Sonrasında böceklere yumurta kolilerinden saklanmalık alanlar yaparak bir saklama kabına alın.
Ben de üretimini yapıp satmayı düşünüyorum Bir de kış uykusu için kullanmayı düşünüyorumAltlarına ince de olsa yatak koyuyorlar içine gömülüyor sanırım pupalar. Videolardan izlediğim kadarıyla biliyorum ben de karınca beslediğim için alma gereği duymadım.