Morio kurdu pupası

Berat38

Larva
Üye
Pupa birkaç gün içinde siyahlastı, kurudu, öldü gibi. Sizce neden oldu? Birde ince plastik kabın altını Morio kurdu delmiş olabilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

emreqpak

Pupa
Üye
Pupa birkaç gün içinde siyahlastı, kurudu, öldü gibi. Sizce neden oldu? Birde ince plastik kabın altını Morio kurdu delmiş olabilir mi?
Onları altlıkları ile yalnız kalacağı bir yere koyuyorlar ( öneri olarak kurabiye kapları) sonra onlar tek kaldığını anlayınca pupaya dönüyor yalnız başına kaldı mı? Detay vermen gerek.

KingCat

Intercaste
Üye
Kurtlar ve pupalar aynı yerde mi duruyor? Evet ölmüş.

Bu arada pupalar diğer evreler ile farklı kapta olmalı altlarında küçük, hafif ıslak bir tuvalet kağıdı kullanabilirsiniz.

Berat38

Larva
Üye
Hocam ayrı kaptalar zaten ama nem olmalı gibi şeyler söylemişsiniz bazı okuduğum konularda da un kurtları nemi nasıl sonra Morio kurtlarının nemleri ayarlanmalı gibi şeyler gördüm örnek verdim sadece ama nemini nasıl ayarlayacağım onu anlamadım mite riski olur mu???

emreqpak

Pupa
Üye
Hocam ayrı kaptalar zaten ama nem olmalı gibi şeyler söylemişsiniz bazı okuduğum konularda da un kurtları nemi nasıl sonra Morio kurtlarının nemleri ayarlanmalı gibi şeyler gördüm örnek verdim sadece ama nemini nasıl ayarlayacağım onu anlamadım mite riski olur mu???
Ev şartlarında besliyorsan nem sorun değil diye biliyorum.