Bir arkadaş daha tutuyordu ama onun kolonisinin başına talihsiz bir olay gelmiş.Bende bir monomorium pharaonis günlüğü bekliyordum sonunda geldi![]()
Takip edeceğimEkli dosyayı görüntüle 82490Ekli dosyayı görüntüle 82491Ekli dosyayı görüntüle 82492Ekli dosyayı görüntüle 82493
Monomoruim pharaonis türünden 9 kraliçe ile başladığımız bu yolcuğu sizler ile devam ettireceğiz. Gelişmeleri ara ara buraya da eklemeyi düşünüyorum.
Kime niyet kime kısmet, böylesine bir türü pek dağıtmayı düşünmüyorum, neticesinde messor gibi bir tür değil istilacı.Bana kraliçe yollamanı için sabırsızlıkla bekliyorum 🙃
Sıkıntı parazitler, virüsler, hastalık oluşumu vs tehlikeli bir durum bu , steril bir canlı yem daha uygun olur beslemek için.Ben bizim evde akşamları ortaya çıkan hamam böcekleriyle besliyordum 😂
Valla bunlar cenavar olduğu için hiçbir şey olmaz bunlara kafasıyla ne bulsam atıyordum bir şey olmuyorduSıkıntı parazitler, virüsler, hastalık oluşumu vs tehlikeli bir durum bu , steril bir canlı yem daha uygun olur beslemek için.
Hangi karınca cinsi için konuşuyoruz şuan, ne besliyordun evde tam olarakValla bunlar cenavar olduğu için hiçbir şey olmaz bunlara kafasıyla ne bulsam atıyordum bir şey olmuyordu
Bende beslemeye başladım,muhteşem canlılar.Ekli dosyayı görüntüle 82490Ekli dosyayı görüntüle 82491Ekli dosyayı görüntüle 82492Ekli dosyayı görüntüle 82493
Monomoruim pharaonis türünden 9 kraliçe ile başladığımız bu yolcuğu sizler ile devam ettireceğiz. Gelişmeleri ara ara buraya da eklemeyi düşünüyorum.
Neden boş gün vermediniz ?Besleme diyeti haftada 4 protein 3 şekerli su olacak şekilde ayarlandı.
Ekli dosyayı görüntüle 83640Ekli dosyayı görüntüle 83641Ekli dosyayı görüntüle 83639
Brood çok anca yeterli oluyorNeden boş gün vermediniz ?
Görsel eklerseniz çok güzel olur.Bende beslemeye başladım,muhteşem canlılar.