Biyolojik silah hocam 😄Bunlara sahip olmak kendimi Thor gibi hissettiriyor💪 sinirimi bozan komşularım thorun gazabına uğrayacak.
Biyolojik silah hocam 😄Bunlara sahip olmak kendimi Thor gibi hissettiriyor💪 sinirimi bozan komşularım thorun gazabına uğrayacak.
Neden olmasın. ☺️Hocam acaba q verme şansınız olur mu bu sezon bana

Milletin kraliçe bulacağım diye girmediği yer kalmıyor, sen tabaklar da fincanlar da kraliçe buluyorsun. Evini bana satmayı düşünür müsün?Bugün sabah tabakların arasında bir tabakta tomurcuk koloni buldum. Sayabildiğim 103 kraliçe vardı. Nedense bu kez kıyamadım öldürmeye bıraktım başka yere gitsinler diye. Kendi kolonime kraliçeleri ekleseydim 135 civarı kraliçeli kolonim olacaktı o aklıma gelmedi😅 kendi kolonimi formikaryuma transfer ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 75441
Ekli dosyayı görüntüle 75442
Ekli dosyayı görüntüle 75443Ekli dosyayı görüntüle 75444
Ahahah hocam size gönderdiklerimi deneyden sonra beslediniz mi beslediyseniz alate ürettiler mi? Burada Mayıs ayından itibaren başlıyor Antalyada da aynıdır muhtemelen.Milletin kraliçe bulacağım diye girmediği yer kalmıyor, sen tabaklar da fincanlar da kraliçe buluyorsun. Evini bana satmayı düşünür müsün?

Ben askere götürdüm gönderdiklerini. Çakmağın içine transfer ettim koloniyi asker de besledim kış boyunca ve evet 23 kraliçe var şuan. Kaçanlar olmasaydı 50 aşkındı normal de kraliçeler. Burada ne zaman başlıyor bilmiyorum. Ben kış boyunca koloniyi sıcak tuttuğum için üretime devam edildi son bir aydır alate üretilmedi. Bakalım bakim...Ahahah hocam size gönderdiklerimi deneyden sonra beslediniz mi beslediyseniz alate ürettiler mi? Burada Mayıs ayından itibaren başlıyor Antalyada da aynıdır muhtemelen.
Kendi kolonim de kraliçelerin dediğim gibi yaşlı oldukları için bugün ölenle birlikte 3 kraliçe öldü şuana kadar. Sabırsızlıkla yeni sezon kraliçelerin üretilmesini bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 75456
2 kraliçe verdim 5 ayda 50 kraliçe olmuş benimkiler geçen yıl 1 kraliçeyle başlattığım koloni 3 ayda 17 tane yeni kraliçe çıkarmıştı siz ne ile besliyorsunuz hocam sizinkiler daha fazla çoğaltmış kraliçeyi.Ben askere götürdüm gönderdiklerini. Çakmağın içine transfer ettim koloniyi asker de besledim kış boyunca ve evet 23 kraliçe var şuan. Kaçanlar olmasaydı 50 aşkındı normal de kraliçeler. Burada ne zaman başlıyor bilmiyorum. Ben kış boyunca koloniyi sıcak tuttuğum için üretime devam edildi son bir aydır alate üretilmedi. Bakalım bakim...
Sceliphron larvalarıyla besledim. Normal de canlı şekilde veriyorum larvaları ama askerde dondurabileceğim dolap olmadığı için kuruttuklarımı verdiyordum hep. Şuan evde dondurduklarımı veriyorum.2 kraliçe verdim 5 ayda 50 kraliçe olmuş benimkiler geçen yıl 1 kraliçeyle başlattığım koloni 3 ayda 17 tane yeni kraliçe çıkarmıştı siz ne ile besliyorsunuz hocam sizinkiler daha fazla çoğaltmış kraliçeyi.
Hocam bize gönderseydiniz ya😅Bugün sabah tabakların arasında bir tabakta tomurcuk koloni buldum. Sayabildiğim 103 kraliçe vardı. Nedense bu kez kıyamadım öldürmeye bıraktım başka yere gitsinler diye. Kendi kolonime kraliçeleri ekleseydim 135 civarı kraliçeli kolonim olacaktı o aklıma gelmedi😅 kendi kolonimi formikaryuma transfer ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 75441
Ekli dosyayı görüntüle 75442
Ekli dosyayı görüntüle 75443Ekli dosyayı görüntüle 75444
Şimdi baktım da wasp larvası mı oluyor? Neden özellikle o hocam sorabilir miyim ben de kullanayım bir özelliği varsa.Sceliphron larvalarıyla besledim. Normal de canlı şekilde veriyorum larvaları ama askerde dondurabileceğim dolap olmadığı için kuruttuklarımı verdiyordum hep. Şuan evde dondurduklarımı veriyorum.
Hocam çok fazla isteyen var ve herkese gönderim yaptığımda büyük olasılıkla herkesin kraliçeleri ölecek. O yüzden doğru zamanı bekliyorum.Hocam bize gönderseydiniz ya😅