Ben kırıp verdim. hiç ilgilenmediler ama siz deniyebilirsiniz belki sizinkiler ilgilenir.Merhabalar. Messorlar bu mısırı yer mi? Sonuç olarak o da tohuma benziyor.Ekli dosyayı görüntüle 84830
Benim koloni büyük, ben de merak ettim. Deneyeceğim.Merhabalar. Messorlar bu mısırı yer mi? Sonuç olarak o da tohuma benziyor.
Sonucu bizimle paylaşabilir misiniz?Benim koloni büyük, ben de merak ettim. Deneyeceğim.
Ortalama kaç işçi var kardeşim ve ne kadarda bu kadar büyüdüBenim koloni büyük, ben de merak ettim. Deneyeceğim.
Kabaca 200 falan. Kraliçe 2025 ilkbaharında bulunmuştur herhalde. (Tam tarihi bilmiyorum, ilk işçiler Haziran sonu Temmuz başı gibi çıkmıştı) 2025 yazı ile bu yaz arasında böcek vermediğim uzun bir dönem olmuştu.Ortalama kaç işçi var kardeşim ve ne kadarda bu kadar büyüdü
Lök diye ortaya koyduğum kırılmanış mısır tanesi dışındaki kırılmışları içeri götürdüler ve onlarla ilgileniyorlar.Sonucu bizimle paylaşabilir misiniz?
Cevabınız için teşekkürler🤎Lök diye ortaya koyduğum kırılmanış mısır tanesi dışındaki kırılmışları içeri götürdüler ve onlarla ilgileniyorlar.
Pirinç, ceviz, badem falan da denemek istiyorum.Cevabınız için teşekkürler🤎
Daha önce tetraların badem yediğini duymuştum,dediğiniz gibi mısır olumlu sonuç verdiyse dedikleriniz de olumlu sonuç verebilir. Ve yine sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim🙂Pirinç, ceviz, badem falan da denemek istiyorum.
Taze kaju deneyebilirsiniz benim Messorlarım çok seviyor.Pirinç, ceviz, badem falan da denemek istiyorum.
Daha önce tetraların badem yediğini duymuştum,dediğiniz gibi mısır olumlu sonuç verdiyse dedikleriniz de olumlu sonuç verebilir. Ve yine sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim🙂
Messorlarda mısıra karşı ilgi göstermelerini de beklemiyordum o yüzden yapamazlar diyemeyiz. Denemekten zarar gelmez🙂Ceviz ve fıstık gibi içi yumuşak yemişler cataglyphis kolonilerinize verebilirsiniz messorlar nasıl tepki verir bilemiyorum