Bu hafta içinde instagram veya başka biryerden haberleşip sunucu seçeriz bana uyarMerhaba, şahsen minecraft fanıyım, isterseniz oynayabiliriz
Gerçek towny sunucusu var mı ya? En son baktığımda hepsinde saçma salak farm ve spawner sistemleri vardı herkes farm yapmış afk atıyor veya farm yapmaya çalışıyordu eski adalances gibi bir sunucu var mı?Bu hafta içinde instagram veya başka biryerden haberleşip sunucu seçeriz bana uyar
nerde o eski 2017-18 townyler ahhh ah.Gerçek towny sunucusu var mı ya? En son baktığımda hepsinde saçma salak farm ve spawner sistemleri vardı herkes farm yapmış afk atıyor veya farm yapmaya çalışıyordu eski adalances gibi bir sunucu var mı?
Hala bulunabiliyor galiba nadir de olsanerde o eski 2017-18 townyler ahhh ah.
Towny sunucuları var en çok aesirmc oynanıyor sanırım ama sunucular farm ve spawner sistemi eklenmiş hep o yüzden towny değilde dünya şekilde bir yerde skyblock oynuyormuş gibi oluyor 2022 adalances gibi veya earth mc gibi bir sunucu varsa direkt başlarım.Hocam benim bildiğim de çok kalmadı craftrise adında bir yer var benim bildiğim, en son townyyi orda görmüştüm
Hala bulunabiliyor galiba nadir de olsa
Craftlime oynuyorum o kadar op değilTowny sunucuları var en çok aesirmc oynanıyor sanırım ama sunucular farm ve spawner sistemi eklenmiş hep o yüzden towny değilde dünya şekilde bir yerde skyblock oynuyormuş gibi oluyor 2022 adalances gibi veya earth mc gibi bir sunucu varsa direkt başlarım.